Geniet van 30% korting en zing uit volle borst mee met de hits van Abba en Queen Shedeals Geniet van 30% korting en zing uit volle borst mee met de hits van Abba en Queen

Van “Bohemian Rapsody” tot “Waterloo” … deze twee popsensaties hoeven we je niet voor te stellen. Ook al verschillen Queen en Abba helemaal van muziekstijl, leefwereld en bezetting, beide groepen hebben hun stempel gedrukt op de muziek van vroeger en nu. Heb je zin om je jeugd te herbeleven met “Dancing Queen” of om je gewoon superhard te amuseren op “Don’t Stop Me Now”? Grijp dan hier je kans!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 2 verschillende opties voor Le Forum in Luik:

  • Bestel je ticket in categorie 1 voor het concert Abba + Queen rock tribute concert in het Forum in Luik of in Paleis 12 in Brussel en betaal slechts € 34,30 i.p.v. € 49..

Meer info over Queen

De Engelse rockgroep met de extravagante frontman Freddie Mercury is een van de meest succesvolle popgroepen in de muziekgeschiedenis. Met muzikale toppers zoals “We Will Rock You”, “Somebody To Love” en “I Want To Break Free”, veroverden ze in de jaren 70, 80 en 90 moeiteloos alle hitlijsten. De band heeft wereldwijd ongeveer 300 miljoen albums verkocht en hun muziek wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gespeeld. Na het overlijden van zanger Freddie Mercury in 1991 viel de groep uiteen.

Meer info over Abba

De Zweedse popgroep Abba kende z’n eerste succes in 1974 toen de groep het Eurosongfestival won met “Waterloo”. Sindsdien scoorde Benny, Björn, Agnetha en Frida hits aan de lopende band zoals bijvoorbeeld “Mamma Mia” en verkochten ze gemiddeld 200 miljoen albums wereldwijd. In 1983 groeide de groep muzikaal uiteen en gingen ze elk hun eigen weg.

Praktische info

  • Op zaterdag 29 september 2018 om 20:00 in Le Forum, Luik
  • Op zondag 30 september 2018 om 20:00 in Paleis 12, Brussel


*Je dient je Shedealsvoucher na aankoop af te printen en ter plaatse (aan de inkom) in te wisselen voor je echte tickets. Daar worden je plaatsen in de desbetreffende categorie toegewezen. Als je met meerderen van deze voorstelling wil genieten en graag plaatsen naast elkaar wil, doe dan het volgende: presenteer al je aangekochte Shedealsvouchers SAMEN aan de inkom. Zo kan het team jullie plaatsen naast mekaar geven.

Product #: 80886 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49 $49 Available from: Shedeals