Verwen je kat met een Catalodge design kattenhuisje dat perfect past in je interieur! Shedeals Verwen je kat met een Catalodge design kattenhuisje dat perfect past in je interieur!

Als kattenliefhebber herken je het vast wel: vanaf er een kartonnen doos in je huis staat, kruipt je kat erin en krijg je hem er niet meer uit. Met Catalodge is dat probleem verleden tijd! De Catalodge kattenhuisjes zijn mooie kubussen met een leuk design. Met zijn 3 opvallende designsLady Marble-ade’, ‘Jungle Tiger’ en ‘Tangier Tiles’ zit er zeker eentje bij die past in jouw interieur! Heb je meerdere katten of wil je je kat extra verwennen? Koop dan nu de set van 3 kattenhuisjes en ontvang een mooie korting!

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel een set van 3 dezelfde Catalodge design kattenhuisjes en betaal € 27,99 i.p.v. € 39,99.

Of bestel 1 Catalodge design kattenhuisje en betaal € 10,50 i.p.v. € 14,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info:

Lady Marble-ade: Dit stijlvol kattenhuisje is afgewerkt met een luxueuze marmerlook. Het wit marmer straalt pure klasse uit en past perfect in een modern interieur. Een paleis voor je kat en een passend detail in jouw woonkamer!

Jungle Tiger: Met dit kattenhuisje afgewerkt met een groen junglemotief waant je kat zich onmiddellijk in de jungle! Het design is ontworpen met waterverf en geeft een frisse look aan je kamer. Dit ontwerp is er eentje voor de echte tijgers onder ons!

Tangier Tiles: Dit kattenhuisje is geïnspireerd op handgeschilderd Marokkaans geometrisch tegelwerk en is een echt pareltje! Het gedetailleerd design werkt de kubus tot in de puntjes af en past in elk interieur. Breng je kat naar een ander continent en maak het hem helemaal naar zijn zin in de Marokkaanse sfeer!

Specificaties:

  • Gemaakt van stevig karton (150 gram)
  • Uitdrukbare gaten aan elke kant
  • Afmetingen: 30 x 30 x 30 cm
  • Gelamineerd om de kleur te behouden
Product #: 80874 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €14.9 $14.9 Available from: Shedeals