Oneindig veel naaiplezier met de Singer-naaimachine + gratis spoelendoosje Shedeals Oneindig veel naaiplezier met de Singer-naaimachine + gratis spoelendoosje

Professioneel met naaien bezig of gewoon als hobby, een Singer-naaimachine is de ideale partner voor al je naaiprojecten. De Singer wordt wel eens vaker dé topper onder naaimachines genoemd. Dankzij Shedeals haal je de Singer F 2259 Tradition in huis met een korting van maar liefst € 40!

SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 139,90 i.p.v. € 179,90 voor de Singer-naaimachine F 2259 Tradition, je krijgt er gratis een spoelendoosje met 25 spoelen bovenop . Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Laat geen enkele steek vallen

Al sinds jaar en dag is Singer dé specialist op vlak van naaimachines. Met deze oerdegelijke klassieker kies je dan ook voor topkwaliteit voor de beste prijs. Een zomerse jurk, vrolijke rokjes voor de dochter, een stoere trui voor manlief of een make-up tasje voor de verjaardag van die vriendin: zowel beginners als gevorderden toveren met deze Singer de mooiste creaties tevoorschijn. Zelfs jeans kan deze Singer naaimachine aan!

Specificaties:

  • Naaimachine met regelbare lengte en breedte
  • 19 ingebouwde steken, waaronder 6 nuttige steken en 5 stretchsteken
  • Volautomatisch 4-fase knoopsgat
  • Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 21 x 35 x 45 cm
  • Gewicht 6,9 kg
  • Aan/uit-schakelaar
Product #: 80842 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €179.9 $179.9 Available from: Shedeals