Ontdek Parijs tijdens een begeleide citytrip voor slechts € 99! Shedeals Ontdek Parijs tijdens een begeleide citytrip voor slechts € 99!

Stad van de liefde, mode, geschiedenis, … Parijs doet ons allen dromen! Ontdek deze prachtige stad tijdens een begeleide citytrip van 2 dagen. Van de Galeries Lafayette naar de Arc de Triomphe of van het Louvre naar de Eiffeltoren. Je ziet het allemaal vanaf € 99 per persoon!

SHEDEALSAANBIEDING:

Vanaf € 99 in plaats van € 318 per persoon reserveer je jouw citytrip van 2 dagen naar Parijs inclusief: 

  • 2 dagen/ 1 nacht
  • Verblijf in hotel Novotel Rueil Malmaison 4* (of gelijkwaardig)
  • Ontbijt in hotel
  • Transport in luxe autocar
  • Uitstappen buiten tour autobus: Sacré-Coeur, Montmartre
  • Tour autobus: Eiffeltoren, Trocadéro, Militaire School, Panthéon (begeleide stadstour van 4u op de 2de dag)
  • Bezoek aan de tuinen van het Louvre
  • Nederlandstalige gids gedurende de hele reis
  • Reisdocumenten, uren en gedetailleerd schema van de uitstappen

Optioneel: boottocht langs de Seine, 3-gangenmenu in de wijk Clichy, lunch in Montmartre, beklimming Montmartre en dinertheater 'Nouvelle Eve'.

Onvergetelijke citytrip naar Parijs

We zijn allemaal dol op Parijs vanwege zijn prestige, de boulevards, de bruisende sfeer en de klassieke monumenten. Op de tweedaagse citytrip ontdek je de populairste plekjes van de stad en ga je shoppen in de hipste Parijse winkels.

DAG 1:
Vertrekkend van Luik passeer je via Brussel, Bergen en Kortrijk richting Parijs. Na een stop in Peronne, bereik je de prachtige lichtstad rond 11u30. De eerste dag staat alles in het teken van shoppen! Je start de ontdekking van de stad met een bezoek aan Galeries de Lafayette en de Opéra, waar je vrij kunt lunchen. Rond 16u30 heb je de mogelijkheid om aan boord te gaan van een rivierboot voor een onvergetelijke rondleiding op de Seine (optioneel). Rond 18u30 word je naar de levendige buurt 'Clichy' gebracht voor het diner. (optioneel: 3 gangen-menu). Daarna is het tijd om uit te rusten in het hotel.

DAG 2:
Na een heerlijk ontbijt in het hotel start jouw dag met een rondleiding door de stad met een autobus. Je zal La Défense, Place d'Etoile, Alma-brug, de bekende Champs-Elysées en Arc de Triomphe passeren. Er is ook een stop voorzien op Trocadéro, vlak aan de Eiffeltoren en de Champ-De-Mars. Je stopt ook aan het Hôtel des Invalides waar je enkele foto's kan nemen, waarna de rit wordt verdergezet richting de Pont Alexandre-III brug en het Petit en Grand Palais. De tocht gaat nadien nog verder via een wandeling in de tuinen van het Louvre, waarna je de wijk 'Montmartre' bereikt.
De lunch wordt aangeboden in een typisch Parijse setting (optioneel). Dit restaurant is gelegen ter hoogte van het centrum en de Sacré-Coeur. Je hebt dan aansluitend vrije tijd om het charmante Montmartre te ontdekken. Rond 16u30 is de terugreis naar België met een voorziene stop in Peronne.

Product #: 80639 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €318 $318 Available from: Shedeals