Snorkel in een wonderbaarlijke onderwaterwereld voor slechts € 9,00 Shedeals Snorkel in een wonderbaarlijke onderwaterwereld voor slechts € 9,00

Staat snorkelen in helderblauw water op je bucketlist? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want voor maar € 9,00 kan jij tussen honderden tropische vissen zwemmen! Dit doe je bij TODI, een indoor snorkel- en duikcentrum in Beringen. Wat staat er precies op het programma? Je kan 2 uur ongestoord genieten in de ‘Experience Zone’, waar je kennismaakt met een heleboel kleurrijke zoetwatervissen en waar je sowieso een instant vakantiegevoel krijgt door alle levensechte decorelementen in het bassin. Sounds like heaven, right?

SHEDEALSAANBIEDING

Download je Shedealsvoucher en geniet van 2 uur toegang  tot de 'Experience zone' en betaal slechts € 9,00 i.p.v. € 15,00.

Meer info

Snorkelen

Snorkelen in helder water, met honderden tropische vissen aan je zij, is een onvergetelijke ervaring! Je dobbert rustig aan de oppervlakte en kan al snorkelend de prachtige onderwaterwereld bewonderen. Deze ervaring is voor iedereen toegankelijk! Kleine snorkelaars onder de 12 jaar dienen wel vergezeld te worden door een volwassene. Gelieve hier rekening mee te houden.

Mermaid sundays

Elke 3de zondag van de maand is het Mermaid Sunday en is er één zeemeermin aanwezig in de onderwaterwereld, die voor de kinderen extra (en gratis) animatie voorziet. Van zingen en verhaaltjes voorlezen tot waterbestendige make-up aanbrengen … De Mermaid Meet & Greet vindt plaats om 15u30 en er wordt elke keer een andere acitiviteit voorzien van ongeveer een halfuurtje en volledig gratis. Duiken en snorkelen met de zeemeermin kan je tussen 16u en 18u. Kinderen mét een ticket voor te snorkelen mogen mee het water in om te snorkelen met de zeemeermin, andere kinderen kunnen door de ramen kijken zonder te betalen. Je hoort het, de kinderen gaan sowieso vrolijk naar huis!

Extra Mermaid Sunday speciaal voor Libelle lezeressen:

Speciaal voor de Libelle-lezeressen organiseert TODI een extra Mermaid Sunday op 24 juni 2018, waar er 5 zeemeerminnen aanwezig zullen zijn van 14u tot 19u voor Meet & Greets én samen zwemmen/snorkelen!

Je kan samen met deze zeemeerminnen snorkelen van:

Optie 1: 14 tot 15 uur

Optie 2: 15 tot 16 uur

Optie 3: 16 tot 17 uur

Optie 4: 17 tot 18 uur

Optie 5: 18 tot 19 uur

Vergeet zeker niet telefonisch te reserveren zodat je een plekje kan bemachtigen voor het uur naar keuze. (plaatsen zijn beperkt)

Praktische informatie

  • Verplicht te reserveren op het nummer 011/36 40 40 met vermelding van Shedeals. Opgelet: kom je snorkelen op 24/06, geef dan zeker jullie optie naar keuze door (optie 1 tot 5).
  • Vanwege veiligheidsvoorschriften is het verplicht om met 2 personen of meer te komen
  • Voucher is geldig tot 30/09/2018
  • Je mag ongelimiteerd vouchers downloaden
  • Open op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag
  • Kinderen onder de 12 jaar moeten begeleid worden door een meerderjarige

Meet & greet met een zeemeermin

Product #: 80594 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €15 $15 Available from: Shedeals