Hét cadeau voor communie- lentefeest peervormige zitzak met € 100 korting Shedeals Hét cadeau voor communie- lentefeest peervormige zitzak met € 100 korting

Een stoel of een zetel zijn zo passé. Wil je een originele en kleurrijke manier om comfortabel te zitten? Neem dan een zitzak. Je kiest de peervormige zitzak in een kleur naar keuze jeans, oranje, donkerblauw of donkergrijs en je zet hem neer waar je maar wil. Bovendien is dit het ideale cadeau voor een communie of lentefeest!

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je peervormige B-bob zitzak* in jeans, oranje, donkerblauw of donkergrijs en betaal slechts € 34,95 i.p.v. € 139,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

*Als je je telefoonnummer aanvult in je account, dan krijg je een SMS als je bestelling verzonden wordt.

Meer info: 

De zitzakken zijn gevuld met vlamvertragende EPS ‘beans. Ze absorberen de warmte van het lichaam en voelen hierdoor comfortabel aan. De beans in elke zitzak zijn van de beste kwaliteit: betere zijn er niet! Doordat ze zo sterk zijn, blijft de zitzak lang in model. Je schudt hem af en toe even en rolt hem terug in zijn oorspronkelijke vorm, dat is al voldoende om de zitzak na verloop van tijd weer mooi in model te brengen.

Specificaties:

  • Afmetingen: 80 x 120 cm
  • Materiaal: 100% PE-PVC coating
  • Gevuld met: vlamvertragende EPS ‘beans’
Product #: 80363 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €139.95 $139.95 Available from: Shedeals