Elegantie verzekerd met geboortesteen oorbellen met Swarovski Elements Shedeals Elegantie verzekerd met geboortesteen oorbellen met Swarovski Elements

Geboortestenen hebben een diepe beteknis en kunnen speciale krachten hebben. Wil jij je juwelencollectie graag uitbreiden met een juweel dat er niet alleen mooi uit ziet, maar ook nog een sterke betekenis heeft? Ga dan voor de geboortesteen oorbellen die bij jouw maand passen. Ze bevatten Swarovski Elements kristallen waardoor je meteen zal opvallen met dit juweel.

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Bestel je geboortesteen oorbellen van jouw maand en je betaalt slechts € 9,90 i.p.v. € 19 geleverd in een juwelendoosje in de vorm van een macaron. 

Gratis bij je thuis bezorgd. 

Meer info: 

Het verhaal van de geboortestenen is afkomstig uit het boek Exodus. Elke steen staat symbool voor een van de twaalf stammen van Israël. Volgens de legende zag een Joodse geleerde twaalf stenen op een borstplaat. Na zijn ontdekking maakte hij de connectie dat de twaalf stenen symbool stonden voor de twaalf maanden van het jaar. Nu kan jij oorbellen met jouw geboortesteen aankopen met een fikse Shedealskorting. 

Specificaties: 

  • Geboortesteen oorbellen
  • Wordt geleverd in een doosje in de vorm van een Macaron
  • Samenstelling: hoge kwaliteit messing en 18kt verguld
  • Kristaltype: Swarovski Elements kristallen
  • Diameter van de kristal: 5 mm
  • Afmetingen van de oorbellen: 5,2 mm x 5,2 mm
Product #: 80350 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €19 $19 Available from: Shedeals