Vermijd verstopte afvoerputjes met deze handige filters Shedeals Vermijd verstopte afvoerputjes met deze handige filters

Woon je samen met vrouwen, of ben je er zelf eentje? Dan ken je zeker en vast het probleem van verstopte afvoerputjes in de douche door al die lange haren. Dit probleem is verleden tijd met deze handige afvoerfilters en met hun leuke kleurtjes geven ze ook nog eens extra pit.

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je set van 4 filters voor afvoerputjes en betaal € 10,90 i.p.v. € 28,96.

Bezorgd bij je thuis. Verzendkosten niet inbegrepen.

Handige afvoerfilter voor in de douche of wasbak

Deze caoutchouc afvoerfilter is ideaal wanneer je verstoppingen wilt vermijden. Je kent het wel: een doucheput die niet meer goed doorloopt door een wirwar aan haren, maar ook die ene mooie oorbel die je per ongeluk in de lavabo liet vallen. Ook in de keuken is deze afvoerfilter een hele hulp: geen onfrisse etensresten meer die in het afvoerputje verdwijnen en de boel verstoppen. De filter is makkelijk aan te brengen en blijft goed op zijn plaats dankzij de zuignappen. Het water loopt nog steeds vlot door, maar alle ongewenste resten blijven achter. Hij is erg makkelijk schoon te maken en het leuk stervormig design met vrolijke kleuren is de kers op de taart.

Specificaties:

  • Makkelijk te gebruiken en schoon te maken
  • Heeft een sterke zuigkracht dankzij zuignappen
  • Materiaal: caoutchouc
  • Afmetingen: 15,5 x 11 x 0.3cm
  • Kleuren: groen, roze, blauw en wit
Product #: 80348 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €28.96 $28.96 Available from: Shedeals