Ontvang een vaas en Meraki geurkaars bij je eerste bloomon levering Shedeals Ontvang een vaas en Meraki geurkaars bij je eerste bloomon levering

Met de lente in het land is het tijd voor een bloemetje in huis! Een bos bloemen doet je interieur helemaal opfleuren. Ze verspreiden een aangename geur en zorgen voor wat meer kleur. Bij bloomon ben je altijd verzekerd van verse bloemen in huis. Je kiest de grootte van je boeket en het wordt nadien super makkelijk bij je thuis geleverd. Shedeals doet er, in samenwerking met Bloomon, nog een schepje bovenop. Je krijgt er bij de levering van je eerste boeket gratis een vaas en een Meraki geurkaars bovenop! De kaars verlicht de ruimte op een sfeervolle manier en verspreidt bovendien een heerlijk aroma.

SHEDEALSAANBIEDING:

Meld je aan via www.bloomon.be en ontvang bij je eerste boeket een handgeblazen vaas (t.w.v. € 15) en Meraki geurkaars (t.w.v. € 12,50). 

Meer info over bloomon

Hou je van de geur van een vers boeket bloemen in huis, maar vind je de tijd niet om steeds naar de winkel te lopen? Laat je dan nu verrassen door bloomon zo vaak als je wil. De bloemen van bloomon komen vers van de kweker. Je kan daardoor tot wel 2 weken genieten van je boeket. Het enige dat je hoeft te doen is het formaat en de gewenste leverdata selecteren. Bovendien kan je de online bloemenservice eenvoudig pauzeren, wijzigen of stopzetten. Alleen maar voordelen dus.

Hoe gaat het in z'n werk? 

  • 1. Klik op de ‘Koop nu’-knop en je komt automatisch op de webpagina van bloomon terecht.
  • 2. Kies daar het formaat van je boeket (small, medium of large)
  • 3. Vul je persoonlijke gegevens in en geef bij het afronden van je betaling de promotiecode: SHECANDLE in. De extra’s worden er automatisch bij gerekend.
  • 4. Geniet van verse seizoensbloemen, zo vaak je wilt.
Product #: 80276 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals