Ga op ontdekking in SEA LIFE Blankenberge: ticket aan slechts € 11,95 Shedeals Ga op ontdekking in SEA LIFE Blankenberge: ticket aan slechts € 11,95

Wil je er nog eens op uit trekken met de kids? Wat dacht je van een bezoekje aan SEA LIFE Blankenberge? Je kan er samen met je kinderen meer 2500 dieren uit de 7 wereldzeeën ontdekken. Bezoek de meer dan 50 aquaria en ontdek de haaientunnel, de piranha’s, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes, een prachtige zeeschildpad en nog veel meer!

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je toegangsticket voor een volwassenen of kind en betaal slechts € 11,95 i.p.v. € 18,50.


Meer info over SEA LIFE Blankenberge

Sea Life Blankenberge is vooral bekend voor de goede opvang van aangespoelde zeehondjes. Kom gerust eens een kijkje nemen bij de zeehonden en leer alles over de voeding en verzorging van deze vriendelijke dieren! Ook de pinguïns en de otters zullen blij zijn om jou te zien.

Vergeet ook niet om even langs te gaan bij de gloednieuwe attractie van SEA LIFE Blankenberge: Jurassic Seas. Hier kan je door de skeletresten wandelen van enkele grote prehistorische dieren van de oceaan. Kom meer te weten over de evolutie en leer enkele ongewone wezens kennen.

Product #: 79892 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €18.5 $18.5 Available from: Shedeals