Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland: ticket aan slechts € 21,90 Shedeals Beleef een onvergetelijke dag in Bobbejaanland: ticket aan slechts € 21,90

Achter elke boom een nieuwe attractie leuker dan de vorige, prikkelende shows op de affiche en events het hele jaar door. Bobbejaanland, dat is plezant met een grote P! Bovendien profiteer je dankzij Shedeals van een top korting op je toegangsticket!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 21,90 i.p.v. € 35,50 voor één toegangsticket voor volwassenen en/ of kind (vanaf 1 meter) voor Bobbejaanland.

*Gratis inkom voor kinderen onder 1 meter.

Meer info over Bobbejaanland

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. 

Tijd voor een rustpauze! Stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over ’t plezantste land. Om daarna meteen door te stormen naar onze gloednieuwe virtual reality coaster, Dream Catcher! De hangende treintjes laten je voeten vrij waardoor het lijkt alsof je boven het water zweeft. Je wordt meegenomen naar een hoogte van maar liefst 25 meter, om vervolgens een razendsnelle duikvlucht te nemen richting het meer. Maar dat is niet altijd zo geweest...

Nieuw: Virtual reality coaster, Dream Catcher

In 2006 maakten we kennis met de vernieuwde Air Race, die meteen ook omgedoopt werd tot Dreamcatcher. De vernieuwde attractie neemt ons mee naar de Wild West. Meer bepaald naar de leefwereld van de indianen, waar de adelaar als een heilig symbool wordt beschouwd. Een vlucht met de Dreamcatcher geeft je dan ook het gevoel alsof je de wereld aankan.

Dat zal in de toekomst nog meer het geval zijn. Want het begin van het nieuwe seizoen in Bobbejaanland, luidt voor de Dreamcatcher ook meteen een nieuwe levensfase in. De attractie treedt namelijk in de voetsporen van de Mount Mara. Weet je nog, de eerste VR-coaster van de Benelux?

De Dreamcatcher blijft nog even staan in de Wild West, maar je zal hem toch volledig anders ervaren. Met een virtual reality bril op je neus, waan je jezelf voortaan echt een moedige adelaar die de grootste stormen trotseert in mysterieuze landschappen. 600 meter vliegen in een andere, virtuele realiteit, ben jij er klaar voor?

Voor meer info over Bobbejaanland, klik je hier

Product #: 79825 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €35.5 $35.5 Available from: Shedeals