Een dagje van rust en ontspanning bij Thermen R in Roeselare Shedeals Een dagje van rust en ontspanning bij Thermen R in Roeselare

Waar kan je beter ontspannen dan bij Thermen R in Roeselare? Dit supermoderne saunacomplex behoort tot het beste van het beste. En nu kan jij er dankzij Shedeals supervoordelig van genieten. Koop je voucher voor 1 persoon en kom een dag ontspannen aan slechts € 17,99.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt nu slechts € 17,99 in plaats van € 31,95 voor een dagpas voor 1 persoon voor Thermen R (naaktsauna), inclusief: gratis gebruik van shampoo, douchegel, scrubzout en body lotion.

Thermen R naaktsauna in Roeselare

Dankzij het sfeervolle kader van Thermen R ben je gelijk in de stemming. Je wordt er gastvrij ontvangen en krijgt eerst een rondleiding. Daarna kan je genieten van de verschillende zwembaden en bubbelbaden, en ontspannen in de sauna’s. In de lounge, op het terras of de ligweide kan je even een pauze nemen en in de bistro kan je gezellig een hapje eten.

Kortom, voor sauna, thermen en wellness in Roeselare is er 1 adres dat alles omvat en waar je heel erg welkom bent: Thermen R!

Product #: 79774 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €31.95 $31.95 Available from: Shedeals