Definitief ontharen van bovenlip, oksels, enz. bij Tim Torfs Instituut Shedeals Definitief ontharen van bovenlip, oksels, enz. bij Tim Torfs Instituut

’s Ochtends scheren en ’s avonds stoppels: we kennen het allemaal. Dankzij Tim Torfs Instituut en Shedeals kan je je nu definitief laten ontharen aan een superprijs! Je hebt de keuze uit 4 formules, zo vind je zeker de juiste deal voor jou!

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Je hebt de keuze uit 4 opties:

  • Optie 1: je betaalt slechts € 59 i.p.v.€ 150 voor 6 sessies van IPL-ontharing van de bovenlip.
  • Optie 2: je betaalt slechts € 69 i.p.v. € 300 voor 6 sessies van IPL-ontharing van de oksels.
  • Optie 3: je betaalt slechts € 275 i.p.v. € 660 voor 6 sessies van IPL-ontharing van de bikinilijn (enkel zijkanten of volledig).
  • Optie 4: je betaalt slechts € 499 i.p.v. € 1550 voor 5 sessies van IPL-ontharing van de bikinilijn, oksels en onderbenen.

IPL-ontharingen bij Tim Torfs

Gedaan met scheren, waxen en epileren: ontdek nu de IPL-ontharingsbehandelingen van Tim Torfs. Elk moment van de dag heb jij een zijdezachte huid: dat is een luxe die je wel kan gebruiken nu de lente en zomer weer in aantocht zijn. Zeg ja tegen tops, rokjes, shorts en jurkjes. Maak je geen zorgen meer om die vervelende haartjes en ga de zomer stralend tegemoet!

Hoe werkt het?

Een Epil-Flash behandeling geeft met een speciaal ontwikkelde glazen prisma zichtbaar licht van de flitslamp naar de haren door. Het licht wordt opgeslorpt door de haren en pigment van het haar zet het licht om in warmte. De haarfollikel wordt vernietigd zodat deze niet meer in staat is om nieuw haar te produceren. Zo ben je dus voor altijd verlost van die onaangename haartjes.
De sessies vinden plaats in een Tim Torfs instituut in Bree, Hasselt of Beringen.

Product #: 79631 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €150 $150 Available from: Shedeals