Perzikhuidje met de Medisana gezichtsreiniger incl. 4 accessoires Shedeals Perzikhuidje met de Medisana gezichtsreiniger incl. 4 accessoires

Droom jij ook van een perzikhuidje? Heb je dan al eens gedacht aan een borstel om je gezicht te reinigen? Dit toestel van Medisana reinigt je gezicht op een zachte en grondige manier waardoor je in no time verlost bent van die dode huidcellen. Bovendien heeft de gezichtsreiniger 4 snelheden en 4 reinigingskoppen waardoor hij geschikt is voor elk type huid.

SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je gezichtsreiniger met laadstation (FB 855) van Medisana en betaal € 39,95 i.p.v. € 59,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info:

De zachte vibratie van de gezichtsreiniger stimuleert de doorbloeding van je huid en bevordert de opname van verzorgingsproducten. Bovendien worden onzuiverheden verwijdert met een heldere teint als resultaat. Een drukke agenda? Geen probleem! Je hoeft hem maar 60 seconden per dag te gebruiken om dat felbegeerde perzikhuidje te krijgen. Bovendien kan je het toestel ook gewoon onder de douche gebruiken. De gezichtsreiniger is voorzien van een laadstation en een oplaadbare lithium-ion-batterij. Superpraktisch dus!

Specificaties:

  • Gezichtsreiniger met laadstation (FB 855) van Medisana
  • Inclusief 4 reinigingsaccessoires
  • 4 snelheden
  • Automatische uitschakeling na 1 minuut
  • Bevat laadstation en lithium-ion-batterij
  • Lithium-ion-batterij: Consistent hoge prestaties, lage zelfontlading, geen geheugeneffect (Capaciteit van batterij blijft behouden)
Product #: 79419 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59.9 $59.9 Available from: Shedeals