Moderniseer je bibliotheek met deze zwevende design boekenplanken Shedeals Moderniseer je bibliotheek met deze zwevende design boekenplanken

Wil je je bibliotheek een modernere uitstraling geven? Met deze boekenplanken die eruit zien als verborgen boeken, kan je naar hartelust combineren en creëer je een prachtige bib in je woonkamer. De planken zijn gemaakt van staal en wit geschilderd. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en je kan verschillende posities uitproberen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zwevend effect?

Wat houdt de Shedeals in?

Bestel een set van 2 boekenplanken en betaal slechts € 17,95 i.p.v. € 30

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen. 
 

Meer info over deze zwevende boekenplanken: 

Weg met die traditionele boekenplanken in je woonkamer. Het is tijd om je bibliotheek een nieuwe look aan te meten. Shedeals helpt je hier natuurlijk graag een handje bij. Ga voor één of twee sets van twee planken en betaal slechts de helft van de prijs! Dankzij zijn solide stalen basis, ondersteunen ze tot 6 kilo. Daarnaast zorgen ze voor een zwevend effect in je bibliotheek. Bij deze planken hoort natuurlijk ook het materiaal om ze op een veilige en stevige manier te bevestigen. 

Specifacties:

  • Afmetingen boekenplanken: 13 cm x 16/25 x 18cm (H x L x B)
  • Gewicht: kan tot 6 kg dragen
Product #: 79347 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €30 $30 Available from: Shedeals