Boekenpakket van 3 informatieve boekjes voor je kleuter Shedeals Boekenpakket van 3 informatieve boekjes voor je kleuter

Leer je kleuter van alles bij over het weer, wilde dieren en landen met dit boekenpakket. De 3 boekjes geschreven door Mack, zijn op maat van je kleintje en staan dus naast weetjes ook vol met grapjes. De mooie foto’s en tekeningen maken het geheel af. En natuurlijk mag je de Shedealskorting niet vergeten.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je 3-delig boekenpakket inclusief ‘Wondere wereld Meer van het weer’, ‘Allemaal leuke landen Wondere wereld’, Allemaal wilde dieren’ en betaal slechts € 24,95 i.p.v. € 59,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info:

In dit boekenpakket vind je deze 3 informatieve boekjes op maat van je kleuter.

Wondere wereld, Meer over het weer:

Het weer is elke dag weer anders. Soms is de hemel stralend blauw en schijnt de zon, soms hangen er donkere wolken in de lucht en regent het. En soms waait het zo hard dat je niet meer vooruit kunt komen. Een echte storm! In de winter dwarrelen er weleens zachte sneeuwvlokjes uit grijze wolken. Dan kun je een sneeuwpop maken! Het weer kan ontzettend leuk zijn, maar soms ook best gevaarlijk. Bij een tornado, bijvoorbeeld. In dit boek kom je alles te weten over die mooie, ongelooflijke en spannende kanten van het weer.

Allemaal leuke landen, Wondere wereld

De landen in de wereld en de mensen die er wonen, zijn allemaal heel verschillend. En dat is wel zo leuk! In sommige landen is het vaak ijskoud, in andere landen lijkt het bijna elke dag zomer. In Italië krullen de mensen spaghetti om hun vork, in Japan eten ze met stokjes. In het oerwoud van Indonesië sluipen tijgers en in Australië springen kangoeroes rond. En waar denk je dat er veel schapen leven? In dit boek kom je een beetje meer te weten over leuke landen in de wereld en de kinderen die er wonen!

Allemaal wilde dieren, Wondere wereld

Waggelende pinguïns, knuffelende dolfijnen, sluipende tijgers ... In het wild wonen er heel veel gekke, schattige en gevaarlijke dieren. Elk dier heeft zijn eigen verhaal. Weet jij bijvoorbeeld welke vogel de halve wereld over vliegt voor een lekkere maaltijd? Of hoe een olifant zijn slurf leert gebruiken? In dit dikke dierenboek kom je het allemaal te weten!

Product #: 79336 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59.85 $59.85 Available from: Shedeals