Scandinavische Breazz Zürich Woody design kuipstoel aan € 49,95 Shedeals Scandinavische Breazz Zürich Woody design kuipstoel aan € 49,95

De Scandinavische stijl laat zich kenmerken door gebruiksvriendelijke meubelen gemaakt van pure materialen. Laat je verleiden door deze mooie kuipstoel. De Breazz Zurich Woody kuipstoelen zijn de ideale aanvulling voor zowat iedere kamer in je huis.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 49,95 euro i.p.v. € 159,95 voor deze knappe Zurich designstoel van Breazz in een kleur naar keuze: zwart, wit, grijs, oranje of gifgroen.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Scandinavisch design aan een betaalbare prijs

Het kunststoffen kuipje is bekleed met vilt opgevuld met een vilten kussentje, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Door de vorm van de zitting en het unieke houten onderstel past hij helemaal bij de Scandinavische trend van nu: design met een natuurlijke uitstraling. Door de goedgevormde zitting, rugleuning en de zachte PU-lederen bekleding is het een heel comfortabele stoel. Deze leuke eyecatcher kan overal in huis geplaatst worden. Tip: het combineren van diverse kleuren geeft een leuk effect!

Afmetingen:

  • Breedte: 48 cm
  • Zitdiepte: 40 cm
  • Zithoogte: 46,5 cm
  • Hoogte (hoogste punt): 83,5 cm
Product #: 79309 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €159.95 $159.95 Available from: Shedeals