Valentijn special: volop romantiek in Hasselt incl. fles wijn en toegang tot de sauna Shedeals Valentijn special: volop romantiek in Hasselt incl. fles wijn en toegang tot de sauna

Hasselt ligt aan je voeten tijdens dit weekendje weg. Ontdek de rijke geschiedenis van de 'meest sociale stad van Vlaanderen' en bezoek culturele hoogstandjes in het stadscentrum, zoals de kathedraal en de Japanse tuin. Nadien genieten jullie van pure luxe in het moderne Park Inn by Radisson Hasselt hotel. Waar wachten jullie dus nog op?

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Reserveer je verblijf bij Park Inn by Radisson Hasselt*** vanaf € 95 i.p.v. € 162 voor 2 personen, inclusief:

  • 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer
  • 1 ontbijt (buffet)
  • 1 fles wijn
  • Een gids over de regio
  • Toegang tot de ontspanningsruimte (met sauna)

Park Inn by Radisson Hasselt***

Het spiksplinternieuwe Park Inn by Raddison Hasselt hotel ligt in het centrum van Hasselt. Er is van alles te beleven in deze stad in Limburg. Proef de culinaire hoogstandjes en kom tot rust in de Japanse Tuin. Wil je graag het centrum van Hasselt verkennen zonder je auto te nemen? Geen probleem. Er is genoeg openbaar vervoer in de buurt. Dit hotel is met andere woorden de ideale plek om Hasselt te verkennen en toch van luxe en rust te genieten.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 15 februari 2018 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 9 februari tot en met 26 juli 2018. Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 79257 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €162 $162 Available from: Shedeals