Dolle pret in de Krokusvakantie met dit Karel en Kaatje pakket + knuffel Shedeals Dolle pret in de Krokusvakantie met dit Karel en Kaatje pakket + knuffel

Wil je je kinderen graag verrassen met een leuk en schattig cadeau? Dan is dit pakketje precies wat je zoekt. Je krijgt namelijk een super dik Karel en Kaatje boek, ‘Hallo, wij zijn Karel en Kaatje’ met maar liefst 4 nieuwe verhalen én je krijgt er ook een schattige Karel knuffel bij. 

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je Karel en Kaatje pakket inclusief dik Karel en Kaatje boek met 4 nieuwe verhalen en een Karel knuffel en betaal slechts € 14,95 i.p.v. € 39,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info:

In dit schattig en extra dik Karel en Kaatje pakket zitten deze 2 zaken die je kinderen door de Krokusvakantie helpen zonder dat ze zich hoeven te vervelen:

‘Hallo, wij zijn Karel en Kaatje’

Maar liefst vier nieuwe verhalen van Karel en Kaatje daar mag je je aan verwachten. In één groot en dik boek vind je deze verhalen: Hoe snuit je je neus? Wat doet Karel met het afval? Hoe trekt Kaatje haar schoenen aan? En wat kun je ontdekken in de tuin?

Karel knuffel, Hallo ik ben Karel!:

Als een heuse pop, komt Karel echt tot leven. Zo kan hij een nog beter vriendje worden met je kindje. Je mag hem overal mee naartoe nemen, hem knuffelen, hem al je geheimpjes vertellen en hem (samen met papa en mama) een boekje voorlezen. Eigenlijk alles wat vriendjes nu eenmaal doen. Karel gaat ook graag naar school. Samen met de meester of de juf maakt hij de voorleesmomenten dan nog leuker. Want eigenlijk is Karel een vriendje van de hele klas.

Product #: 79255 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €39.9 $39.9 Available from: Shedeals