Geniet in de Krokusvakantie van Family time en boek je verblijf vanaf € 259 bij Center Parcs Shedeals Geniet in de Krokusvakantie van Family time en boek je verblijf vanaf € 259 bij Center Parcs

Geniet in de Krokusvakantie van een flinke portie family time bij Center Parcs. Ga met de hele familie zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, geniet van de sfeervolle winkeltjes in de Market Dome. Je zal je in ieder geval nooit vervelen. Je boekt nu al je verblijf voor 4 personen en 3 nachten vanaf € 259. Aarzel dus niet te lang en geniet van een vakantie met de hele familie.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Center Parcs-website. Maak je keuze uit een van de cottages en maak je op voor een onvergetelijk verblijf  tijdens de Krokusvakantie in Center Parcs. Je betaalt op de website van Center Parcs, nadien ontvang je van hen een bevestiging via mail.

Ontdek Center Parcs

Ongeacht het weer, in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo is het altijd zomer. Je vindt er glijbanen in allerlei varianten of zwemt er tussen exotische vissen. Gezelligheid troef is het in de Market Dome, het sfeervolle middelpunt met winkeltjes, terrasjes, restaurants en entertainment.

Één ding staat vast: bij Center Parcs verveel je je nooit. Want met meer dan 60 activiteiten is er op de parken heel veel te ontdekken en te beleven.

Product #: 79229 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals