Slaap als een roos op het Side Sleeper Pro Air hoofdkussen Shedeals Slaap als een roos op het Side Sleeper Pro Air hoofdkussen

Een goede nachtrust is essentieel om de volgende dag fris en monter door te komen. Lig jij 's nachts vaak te woelen of erger nog: houdt het gesnurk van je partner je wakker? Dankzij het speciale kussen 'Side Sleeper Pro Air' zijn je slaapproblemen verleden tijd en kan ook jij genieten van een zalige nacht. Slaapwel!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 2 opties:

  • Bestel één hoofdkussen Side Sleeper Pro Air en je betaalt slechts € 24,95 i.p.v. € 37,95.
  • Bestel twee hoofdkussens Side Sleeper Pro Air en je betaalt slechts € 45,95 i.p.v. € 75,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie:

De perfecte nachtrust bestaat dan toch! En ja hoor, ook al snurkt je partner. Dankzij Side Sleeper Pro Air gaat je hoofd naar achteren leunen, komt je oor in een uitsparing en gaan de luchtwegen open waardoor snurken voorkomen wordt. Oké schat, je mag terug komen liggen!

Daarnaast begeleidt het hoofdkussen je hoofd, nek en ruggenwervel in een natuurlijke positie. De staart van het hoofdkussen ondersteunt je rug en zorgt voor een correcte houding om de nacht door te komen. Stress en druk op de schouders weg, check!

Het is nog lang niet alles, dit kussen heeft namelijk een speciale Micro Air Beads vulling die zorgt voor een verkoelende werking. Slapeloze nachten door de warmte worden nu ook verleden tijd!

Specificaties:

  • Afmetingen (in cm): 42x15x37
  • Vulling: Micro Air Beads
Product #: 79217 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €37.95 $37.95 Available from: Shedeals