Monumentale korting op Golden Seat tickets voor het Monumentale Concert in BOZAR Shedeals Monumentale korting op Golden Seat tickets voor het Monumentale Concert in BOZAR

Verwacht je aan een uniek concert. De solisten, het koor en het Tsjechisch Symfonisch Orkest uit Praag gaan de uitdaging aan om twee monumentale klassiekers (Carmina Burana en Mozart requiem) te vertolken in één concert. Dit ‘The Monumental Concert’ is een unicum en een must see voor iedereen die houdt van de klassiekers!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Koop je Golden Seat tickets voor ‘The Monumental Concert’ in het Paleis voor Schone Kunsten op zondag 11/03/2018 om 18:00 u en betaal slechts € 43,99 i.p.v. € 62.

Meer info:

Het Tsjechisch Symfonieorkest en Koor van Praag legt zich al jaren specifiek toe op het grandiose repertoire van Carmina Burana en Mozart Requiem. Zij gingen dan ook zonder verpinken de uitdaging aan om de twee te combineren in één concert.

Mozart’s Requiem: Is het ultieme meesterwerk van de Weense componist met de sublieme “LACRIMOSA”. Dit overbekende meesterwerk blijft ook vandaag nog verbazen. Door zijn muzikale kracht, emotionele geladenheid en dramatische ontstaansgeschiedenis is (en blijft) het Requiem een meesterwerk dat geen mens onberoerd laat.

Carmina Burana: is het bekendste oratorium aller tijden, met teksten in het Latijn, Middelhoogduits en Oudfrans. Carl Orff inspireerde zich voor zijn werk op een in 1803 in een klooster in Benediktbeuren (Hoog-Beieren) teruggevonden manuscript dat nooit vertaald werd en toch over de hele wereld bezongen werd.

Hoe ga je te werk?

Klik op ‘Voeg toe aan winkelmandje’ en geef daar aan hoeveel tickets* je precies wilt, de korting wordt automatisch verrekend.

*Let op: dit zijn nog NIET je effectieve tickets. Je dient je Shedealsvoucher(s) af te printen en op de dag van het concert ter plaatse (1 uur voor aanvang van het concert) in te ruilen voor je effectieve ticket(s).

Product #: 79180 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €62 $62 Available from: Shedeals