Zie Malta zoals nooit tevoren tijdens deze 4-daagse citytrip Shedeals Zie Malta zoals nooit tevoren tijdens deze 4-daagse citytrip

Malta, parel in de Middellandse zee met zijn mooie stranden, fraaie dorpjes en historische bezienswaardigheden bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino. Met een totale landoppervlakte van slechts 316 vierkante kilometer is het een van de kleinste eilanden aan de Middellandse Zee. Je verblijft in het prachtige Salina hotel**** met een binnen- en buitenzwembad. Je Nederlandstalige gids voert je mee naar de boeiende geschiedenis van dit eiland met zijn rijke smeltkroes van culturen. Je bezoekt de typische badplaats Marsaxlokks, de Blue Lagoon, de Sand Dunes en de vestingstad Valletta, sinds 1980 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Boek nu je citytrip naar Malta vanaf € 499 i.p.v. € 699 per persoon voor 3 nachten en 4 dagen inclusief:

 • Vlucht heen/terug met Air Malta
 • Verblijf met ontbijt in hotel Salina 4* (of gelijkwaardig)
 • Begeleiding vanaf Zaventem
 • Nederlandstalige gids gedurende de hele reis
 • Alle externe bezoeken met gids
 • Lokale en Belgische taksen
 • Luchthaventaksen
 • Alle vermelde transfers ter plaatse met luxe autocar
 • Bezoek Marsaxlokks, Blue Lagoon, Sand Dunes, hoofdstad Valletta
 • Prijs per persoon

Vertrekdata:

 • APRIL 2018
  19/04/18 - € 499
 • MEI 2018
  24/05/18 - € 499
 • JUNI 2018
  14/06/18 - € 499
 • SEPTEMBER 2018
  06/09/18 - € 499
 • OKTOBER 2018
  11/10/18 - € 499
 • NOVEMBER 2018
  15/11/18 - € 499

Reisprogramma:

Dag 1: vertrek vanuit Zaventem

Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse ochtendvlucht van Air Malta. Rond de middag aankomst in Malta en start van de ontdekking van dit prachtige eiland. Uw tourleader en de lokale Belgische gids verwelkomen u en nemen u alvast mee op een eerste verkenningstocht van deze parel in de Middellandse zee. Eerste stop in de typische badplaats Marsaxlokks met zijn vele kleurrijke Maltese bootjes die op het water dobberen.

Lunch in een lokaal restaurantje (optie). Daarna gaat onze excursie verder met een fotostop aan de Blue Lagoon en de Sand Dunes. Rond 17h00 check-in in het prachtige Salina hotel **** (of gelijkwaardig). Vrije tijd om van alle faciliteiten te genieten. In de avond gezamenlijk diner (optie) op het gezellige buitenterras van ons hotel.

Dag 2: Valletta

Na het uitgebreid ontbijt verkennen we deze ochtend samen met de gids de hoofdstad Valletta te voet. De rijkdom en de schoonheid van de Maltese geschiedenis die zich weerspiegelt in deze stad zal u verbazen.

‘s Middags lunch in een gezellig lokaal restaurant (optie).Vrije namiddag om zelf de stad verder te verkennen aan de hand van een stadsplan waarop onze gids verschillende routes heeft uitgestippeld. Wie liever wil relaxen kan dat aan het het prachtige binnen- en buitenzwembad van ons hotel. Vanavond genieten we van een heerlijk diner onder de bomen van een gezellig Maltees restaurant (optie).

Dag 3: Noordelijk deel van Malta

Na ons ontbijt gaan we de hele dag op ontdekkingstocht van Malta en vooral van het noordelijke eiland Gozo (optie) waarvan de ongerepte natuur deel uitmaakt van het UNESCO-werelderfgoed. Om deze dag nog onvergetelijker te maken we een rit per autocar door de prachtige natuur. Onze lokale gids verzorgt de animatie en begeleiding. Met de ferry (30 min) maken we een aangename overtocht naar Gozo (optie) waar we samen de verschillende highlights verkennen met ondermeer de Citadel van Victoria “Ggantija”, de oudste menselijke site van de wereld.

Lunch aan het water (optie) in het gezellige vissersdorpje Xlendi. Daarna gaat de tocht verder langs de Calypso Cave. Om hier optimaal van te genieten en u in de gelegenheid te stellen om de allermooiste foto’s van uw reis te maken, nemen we u mee in kleine bootjes doorheen het grottensysteem (optie). Rond 17:30 komen we terug aan in het hotel.

*Klanten die deze optie niet nemen kunnen de ganse dag zelf Malta verkennen of genieten van het hotel. s‘Avonds bezoeken we de historische stad Mdina, vroeger nog de hoofdstad van Malta. De gids dompelt je onder in de rijke geschiedenis van deze plaats. Wij nemen je graag mee voor het diner in het prachtige Palazzo de Piro waar we boven de stad genieten van een maaltijd met een wonderbaarlijk uitzicht over het eiland (optie).

Dag 4: vertrek huiswaarts

Na ons ontbijt verlaten we definitief ons hotel. Onze laatste dag begint met een boottocht langs de haven van de 3 Cities die uitmondt in Birgu. We bezoeken dit stadsdeel samen met de gids en lunchen in een prachtig restaurantje dat onder leiding staat van een Belgische chef en ondergebracht is in een historisch gebouw (optie). Klanten die deze optie niet nemen kunnen op eigen houtje nog een ochtend Valletta intrekken.

Na de lunch vertrek naar de luchthaven voor onze vlucht naar België. Aankomst in de vooravond.

Product #: 79141 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €699 $699 Available from: Shedeals