- 50% op Floralia Brussels, kom en ontdek meer dan 500 soorten bloemen Shedeals - 50% op Floralia Brussels, kom en ontdek meer dan 500 soorten bloemen

Bloemenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de 15e editie van Floralia Brussels. Ook voor deze editie zet het kasteel van Groot-Bijgaarden van vrijdag 6 april tot en met zondag 6 mei 2018 zijn deuren open. De medewerkers hebben opnieuw hun uiterste best gedaan om maar liefst meer dan één miljoen bloembollen te planten! Bereid je dus maar voor op talloze geuren en kleuren.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Koop snel je tickets voor slechts € 7 i.p.v. € 14.

Het ticket is geldig op een dag naar keuze (vanaf 6 april t.e.m. 6 mei 2018)

*Voor meer info neem gerust een kijkje op de website

Meer info:

Bloementapijten van wilde bloemen, een labyrint in alle kleuren van de regenboog, een bloemenpauw van 6 meter breed. Het zijn maar een paar zaken waar je je aan mag verwachten tijdens Floralia. Je mag er zeker van zijn dat de geuren en kleuren je naar een andere wereld zullen brengen. En als dat nog niet genoeg is, is er nog het Venetiaans thema op zaterdag 14 april en zondag 15 april. Op die dagen verrassen een 40-tal gekostumeerde Venetianen elke bezoeker met hun indrukwekkende kostuums. En als klap op de vuurpijl geniet je op het terras van het prachtig uitzicht op Brussel en het Atomium.

Praktische info:

  • Waar? Kasteel van Groot-Bijgaarden (Isidoor Van Beverenstraat 5, 1702 Groot-Bijgaarden)
  • Wanneer? Vanaf vrijdag 6 april tot en met zondag 6 mei 2018
  • Uren? Het park is elke dag open van 10:00 uur tot 18:00 uur
Product #: 79104 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €14 $14 Available from: Shedeals