Met de Flex formule kan je je abo altijd stopzetten, pauzeren of veranderen Shedeals Met de Flex formule kan je je abo altijd stopzetten, pauzeren of veranderen

Als morgen blijkt dat je van lezen rimpels krijgt… dan zal je je abonnement snel willen opzeggen of pauzeren. Gelukkig is dat met de flex abonnementsformules een fluitje van een cent. Zo kan je abo stopzetten wanneer je wil, ongeacht de reden. Maar je kan ook heel simpel switchen van abonnement. Je mag zoveel switchen als je wil, de reden hoeven we niet te weten. Neem dus snel een flex abonnement en geniet van de vele voordelen.

MEER FLEXIBILITEIT:

Neem een Flex abonnement en geniet van de vele voordelen zoals het stopzetten, pauzeren en/ of switchen van je abo wanneer je maar wilt.

Meer info:

Met deze flex abonnementen heb je de touwtjes helemaal zelf in handen. Wil je bijvoorbeeld je abo een tijdje stopzetten, omdat je enkele weken op vakantie vertrekt, geen probleem. Wil je abo graag vroegtijdig stopzetten, omdat…. Voor welke reden dan ook. Is zo in orde. Kortom, jij beslist wat je leest en hoe je leest.

Hoe ga je te werk?

Klik op de knop “Koop nu” en je komt automatisch op de webpagina met deze aanbieding terecht. Klik daar het magazine(s) aan waarop je een Flex abonnement wil, klik nadien op meer info en de korting zal meteen verrekend worden.

Product #: 79045 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals