Houd je gewicht in het oog met de Medisana weegschaal met lichaamsanalyse functie Shedeals Houd je gewicht in het oog met de Medisana weegschaal met lichaamsanalyse functie

Nu de feestdagen én bijhorende overdaad aan lekker eten achter de rug zijn, wordt het tijd om aan onze goede voornemens te werken. Een gezondere levensstijl is daarbij een echte klassieker, maar hoe hou je dat vol? Met deze personenweegschaal van Medisana hou je een scherp oog op je gewicht. Met z'n lichaamsanalyse functie meet hij naast je gewone lichaamsgewicht ook je lichaamsvet en -vocht en je bot- en spiermassa.

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Je betaalt slecht € 34,95 i.p.v. € 49,90 voor een personenweegschaal (BS445 Connect) van Medisana met lichaamsanalyse functie. 

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen. 

Meer info: 

De BS 445 Connect personenweegschaal meet meer dan enkel je lichaamsgewicht. Dankzij de nieuwste Bluetooth-Smart-verbinding voor je mobiele apparaten krijg je een veel uitgebreidere kijk op je gewicht en kan je gerichter letten op je gewicht.

Connect met VitaDock® Online

Met het nieuwe VitaDock portal wordt je data automatisch gesynchroniseerd tussen verschillende VitaDock apps. Compatibel op zowel android als iOS toestellen, op iedere plek en elk moment.

VitaDock+ App 

De VitaDock+ app is door Medisana volledig in eigen huis ontwikkeld met Nederlandstalige ondersteuning. De app maakt het mogelijk om altijd en overal je opgeslagen vitale gegevens in de vorm van overzichtelijke grafieken af te lezen. 

Geheugen voor 8 gebruikers

De weegschaal herkent automatisch tot maximaal 8 gebruikers en dankzij de zeer gevoelige ultradunne High Tech-meetsensoren worden lichaamsvet, lichaamsvocht en spier- en botmassa uiterst nauwkeurig vastgesteld. 

Specificaties

  • Afmeting: ca. 30 × 30 × 2,3 cm
  • Gewicht: ca. 1,6 kg
  • Meetbereik: tot 180 kg
  • Schaalverdeling: 100g, 0,0 lb, 1/4 lb
  • Displaygrootte: 73 x 48 mm
  • Batterijen: 3 x AAA (inbegrepen)
Product #: 78842 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49.9 $49.9 Available from: Shedeals