GRATIS audioguide bij een betalend volwassene ticket voor Train World Shedeals GRATIS audioguide bij een betalend volwassene ticket voor Train World

Breng een bezoek aan Train World in het gerestaureerde station van Schaarbeek. Het is namelijk meer dan een museum, het is een unieke spoorervaring die al jouw zinnen zal prikkelen. Je bekijkt de indrukwekkende collectie van de Belgische spoorwegen. En met een audioguide haal je nog meer uit je bezoek. Dat weten wij ook en daarom krijg je bij aankoop van een betalend volwassene ticket een GRATIS audioguide.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Op vertoon van je Shedealsvoucher ontvang je een GRATIS audioguide bij aankoop van een betalend volwassene ticket voor Train World.

Meer info:

Gelegen in het hart van het Belgische spoorwegnet, in het prachtig gerestaureerde station van Schaarbeek, vind je Train World. Je beleeft er de wereld van de treinen van vroeger, nu en morgen. Je wandelt tussen locomotieven, neemt plaats in treinen van 100 jaar oud, bezoekt een spoorweghuisje en loopt over een echte spoorwegbrug. Je ervaart zelfs hoe het voelt om een trein te besturen.

Fun voor het hele gezin:

Een bezoek aan Train World is een actieve en verrassende uitstap. Stap in samen met je kinderen en geniet van een spannende ontdekkingstocht tussen de treinen.

Speciaal voor families ontwikkelde Train World een schattentocht. De schattenjacht vindt plaats tijdens elke schoolvakantie, voor kinderen van 8 tot 12 jaar en hun (groot)ouders.

Praktische info:

  • Train World is ondergebracht in twee gebouwen:
    het prachtig gerestaureerde station van Schaarbeek,
    een nieuwbouw met vier hallen. Elke hal is gewijd aan een specifiek thema.
  • De twee gebouwen worden van elkaar gescheiden door een “spoorwegpromenade” waarlangs historisch materieel staat opgesteld.
  • Train World is het hele jaar open, inclusief feestdagen. (behalve op 25/12 en 01/01)
  • Openingsuren: van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur, laatste toegang om 15u30. Gesloten op maandagen.
  • Adres: Prinses Elisabethplein 5, 1030 Schaarbeek
Product #: 78626 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals