Je bekijkt je lichaam nooit meer hetzelfde na een bezoek aan Real Bodies Shedeals Je bekijkt je lichaam nooit meer hetzelfde na een bezoek aan Real Bodies

Altijd al willen weten hoe je lichaam er aan de binnenkant uitziet? Nieuwsgierig naar de werking van ons lichaam? Kom er alles over te weten op Real Bodies in Tour & Taxis in Brussel. Real Bodies onthult het onmiskenbare samenspel tussen ademen, honger, het ritme van het hart, liefde, bewegen, denken, en de geneeskunde die elke mens uniek maken. En dankzij Shedeals kan jij van deze tentoonstelling genieten met korting!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 6 verschillende opties:

  • Koop een volwassenen ticket voor de expo Real Bodies voor een dag naar keuze van maandag tot en met vrijdag en betaal slechts € 11,60 i.p.v. € 14,50.
  • Koop een kids ticket voor de expo Real Bodies voor een dag naar keuze van maandag tot en met vrijdag en betaal slechts € 6,80 i.p.v. € 8,50.
  • Koop een familie ticket voor de expo Real Bodies voor een dag naar keuze van maandag tot en met vrijdag en betaal slechts € 29,60 i.p.v. € 37.
  • Koop een volwassenen ticket voor de expo Real Bodies voor een dag naar keuze in het weekend (zaterdag of zondag) en betaal slechts € 12,80 i.p.v. € 16.
  • Koop een kids ticket voor de expo Real Bodies voor een dag naar keuze in het weekend (zaterdag of zondag) en betaal slechts € 7,60 i.p.v. € 9,50.
  • Koop een familie ticket voor de expo Real Bodies voor een dag naar keuze in het weekend (zaterdag of zondag) en betaal slechts € 34,80 i.p.v. € 43,50.

Meer info over Real Bodies:

Real Bodies is veel meer dan zomaar een uitstalling van menselijke onderdelen en zal het publiek dieper bewust maken wat het betekent om in leven te zijn.

De tentoonstelling is geënt op anatomische, culturele en gevoelsgeladen verhalen en geeft ons een heel andere kijk op dat raadselachtige organisme dat we allemaal delen, het menselijk lichaam. Ze herinnert ons aan de hele complexiteit en de magie die binnen in ons huizen en die we vaak als zo vanzelfsprekend beschouwen.

Real Bodies graaft dieper in de schoonheid van het lichaam, de geest en de ziel dan elke andere gelijkaardige tentoonstelling en nodigt je uit om volop op ontdekking te gaan in de belevenis van het menselijk lichaam, van de eerste tot de laatste adem.

Praktische info:

Locatie: Tour & Taxis - Havenlaan 86c - 1000 Brussel
Data: van 15/12/2017 tot en met 15/04/2018
Openingstijden*: van 10u tot 18u

*De tentoonstelling werkt met 8 time slots

Product #: 78049 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €8.5 $8.5 Available from: Shedeals