Geniet met 2 van de luxe en de rust in 5-sterrenhotel nabij het Zoniënwound Shedeals Geniet met 2 van de luxe en de rust in 5-sterrenhotel nabij het Zoniënwound

Het luxueus 5-sterrenhotel, Martin's Château du Lac is gelegen aan het Genval meer net buiten het prachtige Zoniënwoud van Brussel. Omgeven door die prachtige natuur zal je er zonder twijfel helemaal tot rust komen. Geniet van een fijne wandeltocht rond het mooie Genval meer en kom tot rust in de wellness van het hotel.

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Vanaf € 139 boek je al een arrangement voor 2 personen bij Martin's Château de Lac**** inclusief:

  • 1 overnachting in een comfort tweepersoonskamer
  • 1 ontbijtbuffet
  • Toegang tot de wellness
  • late check-out tot 12u

Martin's Château du Lac*****

Martin's Château du Lac is een luxehotel op amper 20 minuten van Brussel. De moderne kamers vol comfort zijn smaakvol ingericht en passen in de geschiedenis van het kasteel. Het Bodywhealth fitness- en spacentrum werkt dan weer aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

Maar Martin's Château du Lac is meer dan een exclusief vijfsterrenhotel. Het is een warme uitnodiging om de omgeving te ontdekken. Zoek er plekken op die de geschiedenis een andere wending gaven. Of zoek het contact op met de natuur. Waals-Brabant bruist van de culturele, sportieve en gastronomische activiteiten. Of je nu op stap bent met vrienden, met je gezin of met zijn tweetjes. Iedereen zal zijn hart ophalen in de luxueus hotel. 

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Koop nu” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 14 december 2017 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 8 december 2017 tot en met 30 augustus 2018. Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 77875 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals