Jaarabonnement op voorleestijdschrift Pippo + nijntje kerstknuffel Shedeals Jaarabonnement op voorleestijdschrift Pippo + nijntje kerstknuffel

Houdt je peuter van voorlezen? Ben je nog op zoek naar een super schattig en leuk kerstcadeau voor je lieve schat? Stop met zoeken, Shedeals heeft het perfecte cadeau. Koop nu een jaarabonnement op PIPPO, hét voorleestijdschrift van Clavis, en geniet een jaar lang van de leukste verhaaltjes. Bovendien krijg je er nu ook nog een schattige nijntje kerstknuffel bij!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 24 i.p.v. € 48 voor een jaarabonnement (12 nummers) op het voorleestijdschrift ‘PIPPO’ van Clavis + een nijntje kerstknuffel.

Gratis bij je thuis bezorgd.

*Wil je dat het pakketje op een ander adres toekomt dan je thuisadres (meteen bij de ontvanger van het tijdschrift)? Vink dan bij de bestelling simpelweg het vakje 'op een ander adres' aan. 

Meer info over Pippo:

PIPPO is hét voorleestijdschrift voor peuters, waarmee (groot)ouders en kinderen tot drie jaar urenlang plezier kunnen beleven. Elke PIPPO bestaat uit 22 vrolijke en kleurrijke pagina’s met verhaaltjes van de vaste vriendjes (zoals aapje Pippo en Max), een speelverhaaltje waarbij iets kan bewegen (met hulp van flapjes, of dat je iets moet uitknippen en vouwen om het verhaaltje tot leven te brengen) en de zoekplaat van De kleine wereld.

Het middenkatern wordt telkens gevormd door de PIPPO Plus, bestemd voor (groot)ouders of begeleiders, waarin je een handvol achtergrond vindt (bijvoorbeeld over voorlezen of slapen gaan), boekentips en een recept of knutselidee.

Product #: 77776 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €48 $48 Available from: Shedeals