Geef een magazine-abonnement cadeau dankzij Magazine Box! Shedeals Geef een magazine-abonnement cadeau dankzij Magazine Box!

Ken jij iemand die graag eens ontspant met een leuk tijdschrift? Of heb je nog geen cadeau voor de eindejaarsfeesten? Geef dan eens een tijdschriftabonnement van Magazine Box cadeau! Nu met 15% korting.

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Abooneer je voor 14/01/2018 op een magazine uit de Magazine box en geniet van 15% korting als je de promocode MAGBOX17 ingeeft.

Meer info

Een magazine krijgen of geven is altijd een schot in de roos. Met Magazine Box schenk je een tijd lang een abonnement op een magazine naar keuze. Magazine Box is het gedroomde geschenk voor iedereen die graag leest. De gelukkige kiest zelf zijn favoriete tijdschrift zoals Flair, Libelle, Feeling,… zonder de deur uit te moeten.

Een Magazine Box als geschenk kopen, houdt ook voor jou tal van voordelen in. Zo hoef je niet aan te schuiven in de winkel: je krijgt je cadeaubox gewoon aan huis geleverd. Met je cadeau maak je je dierbare weken- of maandenlang blij!

Hoe werkt het?

Bij het klikken op de ‘Koop nu’-knop word je onmiddellijk doorverwezen naar de Magazine Box website waar je je bestelling kan plaatsen. De korting van 15% wordt automatisch verrekend als je de kortingscode MAGBOX17 ingeeft. 

Product #: 77775 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals