Ontvang een vaas en verzorgingskit bij je eerste bloomon levering Shedeals Ontvang een vaas en verzorgingskit bij je eerste bloomon levering

Een bos bloemen fleurt je hele interieur op. Ze verspreiden niet alleen een aangename geur, maar ze geven ook kleur. Bij bloomon ben je altijd verzekerd van verse bloemen in huis. Je kiest de grootte van je boeket en het wordt nadien super makkelijk bij je thuis geleverd. Shedeals doet er, in samenwerking met bloomon, nog een schepje bovenop. Je krijgt bij de levering van je eerste boeket een handgeblazen vaas en een verzorgingskit van dr. Houschka cadeau. Bovendien maak je kans op kaarten voor 1 van de 5 duo bloomon workshops.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Meld je aan via www.bloomon.be en ontvang bij je eerste boeket een handgeblazen vaas (t.w.v. € 15) cadeau én een floral verzorgingskit van dr. Houschka (t.w.v. € 12). Je maakt ook kans op 1 van de 5 duo workshops kaarten (t.w.v. € 65).

Meer info over bloomon:

Hou je van de geur van een vers boeket bloemen in huis, maar vind je de tijd niet om steeds naar de winkel te lopen? Laat je dan nu verrassen door bloomon zo vaak als je wil. De bloemen van bloomon komen vers van de kweker. Je kan daardoor tot wel 2 weken genieten van je boeket. Het enige dat je hoeft te doen is het formaat en de gewenste leverdata selecteren. Bovendien kan je de online bloemenservice eenvoudig pauzeren, wijzigen of stopzetten. Alleen maar voordelen dus.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • 1. Klik op de ‘Koop nu’-knop en je komt automatische op de webpagina van bloomon terecht.
  • 2. Kies daar het formaat van je boeket (small, medium of large)
  • 3. Vul je persoonlijke gegevens in en geef bij het afronden van je betaling de promotiecode: SHEGIFT in. De extra’s worden er automatisch bij gerekend.
  • 4. Geniet van verse seizonsbloemen, zo vaak je wilt.
Product #: 77737 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals