Verblijf op toplocatie in Genk incl. VIP dagpas Maasmechelen village Shedeals Verblijf op toplocatie in Genk incl. VIP dagpas Maasmechelen village

Word volledig uitgerust wakker in je prachtige kamer in het M Hotel en begin de dag goed met een overheerlijk ontbijtbuffet, gevolgd door één van de vele activiteiten die de stad Genk te bieden heeft. Ga gezellig shoppen in Shopping 1 tegenover het hotel en geniet nadien van een heerlijke maaltijd bij Bistro Restaurant Bar Molenvijver! Je kan ook even verder gaan dan Genk en je VIP-dag pas voor Maasmechelen Village Outlet Center gebruiken.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Reserveer je verblijf bij het M hotel in Genk vanaf € 89 i.p.v. € 141 per kamer, per nacht, inclusief:

  • Verblijf in een Comfort kamer
  • Ontbijt
  • VIP-dagpas voor Maasmechelen Village Outlet Center
  • Late check-uit tot 14.00 uur
  • Gratis wifi

Hotel M****

Het hotel is gelegen aan stadspark de Molenvijver, de ideale locatie voor een lange wandeling, een rondje hardlopen of om bij mooi weer een rondje met de roeiboot te varen. De Comfort kamers stralen  door de warme kleuren en unieke decoratie harmonie uit waardoor je op de kamer volledig tot rust komt. 's morgens geniet je van een uitgebreid ontbijftbuffet. Verwacht je onder andere aan: ersgebakken croissants, diverse broodsoorten, fruitsappen, een uitgebreid granenbuffet, seizoensfruit, noten en yoghurt.

Genk

Als jongste stad van België valt er heel wat te beleven in Genk. Het is één van de populairste steden van Limburg, met talloze bezienswaardigheden voor jong en oud. Talloze bezienswaardigheden waaronder de C-Mine, de Kattevennen (één van de vijf toegangspoorten tot Nationaal Park Hoge Kempen), het Openluchtmuseum Bokrijk & de Sixties en andere bevinden zich in de buurt van het hotel. In de directe omgeving liggen de steden Hasselt, Maasmechelen, Maastricht en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Secret Escapes. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Secret Escapes via e-mail.

Over Secret Escapes

Secret Escapes biedt alleen hotels en reizen aan waarvan ze overtuigd zijn dat ze meer te bieden hebben dan anderen. Hierdoor komen alleen vier- en vijfsterrenhotels in aanmerking voor hun aanbiedingen. Dankzij de kortingen (tot wel 70%!) zijn ook deze hotels voor jou betaalbaar! Het aanbod gaat van boetiekhotels in een landelijke omgeving tot prachtige designhotels en van vijfsterren-wellnessreizen tot tropische strandvakanties. Kijk snel verder wat we deze keer voor jou in de aanbieding hebben!

Product #: 77707 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €141 $141 Available from: Shedeals