Het perfecte kapsel voor de feestdagen dankzij Lookpeople Shedeals Het perfecte kapsel voor de feestdagen dankzij Lookpeople

Wil je een nieuw kapsel voor de eindejaarsfeesten? Het Lookpeople-salonzorgt er dankzij hun verschillende kappersformules (shampoo, knippen en brushing) met eventueel kleuren van de haarwortels, balayage of mèches. Zorg dragen voor je haar, het hydrateren, sublimeren zijn allemaal essetieel om tot een gloednieuw en stijlvol kapsel te komen.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit verschillende opties: 

  • 1. Wassen, knippen en brushen voor slechts 29,99 i.p.v. € 40 *
  • 2. Wassen, knippen, brushen en balayage voor slechts  54,99 € i.p.v. € 70*
  • 3. Wassen, knippen, brushen en mèches voor slechts  59,99  i.p.v. € 80*
  • 4. wassen, knippen, brushen en kleuring voor slechts 69,99 i.p.v. € 90 €*

*Optie 1 : Brushing voor haar tot boven de schouders en met een normale haarmassa. Supplement van minimaal € 10 voor haar onder de schouders en grotere haarmassa.

*Optioes 2, 3 en 4 : Balayage in 1 toon en mèches in 1-toon voor haar tot op de schouders en met een normale haarmassa, wortelkleur maximaal 1,5 cm (verder, supplement afhankelijk van de haaromvang)

Meer info:

Het is in een warme en ontspannen sfeer dat Lookpeople je verwelkomt in hun kapsalon in Ukkel. Het doel van van Lookpeople is om het juiste kapsel te vinden op basis van je lichaamstype. Naast kappersdiensten, zal de kapper samen met jou een diagnose stellen om de snit en / of kleur te vinden die het best bij je past op basis van je fysieke sterke punten, gelaatstrekken en de huidige trends.

Damessnit, of voor mannen of kinderen, een make-over, föhnen, kleuren, permanent zijn maar enkele van de zaken die je kan laten doen in het salon. De brushings worden met zorg uitgevoerd waardoor je er langer va kan genieten.

De behandelingen en afwerkingen van TIGI & L'Oréal maken het voor Lookpeople-kappers mogelijk om goed voor je haar te zorgen, het te onderhouden en te voorkomen dat het beschadigd. LK Color, Inoa (ammoniak-vrij) en Farma Vita kleuren, garanderen een langdurige kleur en zijdezacht haar.

Praktische info:

  • Openingsuren : open van woensdag tot en met zaterdag van 9u tot 18u
  • Tel : +32 (0) 2 640 78 65
  • Enkel op afspraak
  • Adres : Lincolnstraat 51B, 1180 Ukkel
  • Website: https://www.look-people.com

Hoe van deze aanbieding genieten?

Na het kopen van je Shedealsvoucher, maak je een afspraak ten minste 48 uur van te voren door te bellen naar 0493/ 10.50.95 met vermelding van Shedeals. Breng op de dag van je bezoek jouw afgedrukte Shedealsvoucher mee.

Product #: 77701 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40 $40 Available from: Shedeals