Ontdek de goodiebag met 6 make-up producten speciaal voor de ogen Shedeals Ontdek de goodiebag met 6 make-up producten speciaal voor de ogen

Elke vrouw houdt ervan: jezelf verwennen en optutten met kwaliteitsvolle make-up. Dankzij deze goodiebag met verschillende producten voor je ogen op te maken: Crayon automatic met spons, W7, eyebrow bar W7, mascara Ingrid, en nog veel meer! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je ogen helemaal te laten sprankelen. Haal deze goodiebag in huis en je zal zeker niet onopgemerkt blijven!

Goodiebag: alles om je ogen te laten sprankelen

Benieuwd om de merken w7, Ingrid en Vollaré te ontdekken? Ziehier de ideale gelegenheid zonder je portemonnee te plunderen! Test dankzij Shedeals deze make-upproducten voor je ogen uit, alleen of onder vriendinnen!

  • 1. Crayon automatic met spons Black Magic d'Ingrid Cosmetics - Ter waarde van € 12.90: Het automatische potlood met spons Black Magic biedt ongekende precisie. Makkelijk aan te brengen en zorgt voor een make-up die uren blijft zitten. Rijk aan kleurpigmenten, dit Ingrid Cosmetics-potlood laat u toe om de vorm van uw oog zeer gemakkelijk en precies te benadrukken, ook binnen de wimperrand. Met de spons kan  de lijn naar wens verzacht worden. Gebruik: langs de lijn van de bovenste en onderste wimpers.
  • 2. Eyebrow bar W7 – ter waarde van € 29,90: je wenkbrauwen een mooie vorm geven van kan het verschil maken! De eyebrow W7 bar is de beste manier om direct mooie wenkbrauwen te hebben.
  • 3. Lash artist mascara Ingrid – Ter waarde van € 27,90: Lash artist is een mascara die ultra-langdurig effect garandeert. De revolutionaire formule met natuurlijke en moderne hydrofobe ingrediënten beschermt je wimpers en zorgt voor perfecte make-up in elke situatie.
  • 4. Eye Liner liquid 008 Ingrid Cosmetics - Ter waarde van € 19.90: De vloeibare eyeliner van INGRID Cosmetics staat garant voor perfecte oogmake-up met een langdurige houdbaarheid. Dankzij een unieke technologie zijn de lijnen moeilijk te wissen en garanderen de pigmenten van betere kwaliteit het diepe en intense zwart. De applicatie met een fijne borstel maakt de realisatie van een uiterst precieze lijn mogelijk. Hoe te gebruiken: Teken een lijn met variërende breedte volgens uw wensen langs de bovenste lijn van wimpers.
  • 5. Chunky eyes W7 – Ter waarde van € 9,90: Als je je extreme intense kleur makkelijk wil laten vervagen. De romige formule maakt het makkelijk om de aangebrachte lijn onmiddellijk na het aanbrengen te laten vervagen.
  • 6. Skin up Face care – Ter waarde van € 49,90: een krachtige behandeling die de zichtbare tekenen van veroudering tegen gaat. Beschermt de elasticiteit van de zeer kwetsbare huid rond de ogen.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 29,90 i.p.v. € 150,40 voor een make-up set met 6 producten speciaal voor de ogen. Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Product #: 77699 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €150.4 $150.4 Available from: Shedeals