Een mooi kleurtje voor de feestdagen met de Miracle Tan van GERVI COSMETICS Shedeals Een mooi kleurtje voor de feestdagen met de Miracle Tan van GERVI COSMETICS

Je outfit ligt klaar en je kapsel is opgefrist. Alleen nog snel even kleur toveren op je witte huid. Geen probleem, met de Miracle Tan van GERVI COSMETICS. Deze zelfbruin spray is uniek, zo geeft hij niet alleen maar kleur. Je huid krijgt ook een vitamine A boost en een stevige vochtinjectie, wat jouw look alleen maar frisser en jonger maakt!

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Je betaalt slechts € 26 i.p.v. € 48 voor een duo pakket van zelfbruiners (Miracle Tan + Extra dark spray). 

Meer info over de tans: 

Uniek aan deze zelfbruiners? De Miracle Tan bevat semi-transparante kleurstoffen (zijnde voedingspigmenten die volledig onschadelijk zijn) die niet afgeven! Wel zie je meteen ’n zachte teint die na 3 à 4 uurtjes, door de reactie van het DHA (4%) in de spray, voor een intensere kleurontwikkeling zorgt. 

De actieve bestanddelen van de sprays werken op 2 niveaus:

  • 1. Geven KLEUR: d.m.v. semi-transparante directe kleurstoffen, 4% DHA en het ActivaTan ingrediënt voor een snellere en uniformere kleurontwikkeling.
  • 2. SKINCARE : Matryxil activeert als voorloper van vitamine A de collageensynthese en de huidcelregeneratiedoor wat huidtextuur verbetert en fijne lijntjes doet verminderen. Hyaluronzuur vult de vochtvoorraad flink aan en Kombucha extract zorgt voor een cosmetisch “lipofilling” effect met verhoogde huiddensiteit. 

Hoe gebruiken? 

  • 1. Reinig je gelaat en hals grondig en maakt volledig droog
  • 2. Spray slechts 1 maal in verticale richting, zigzaggend van links naar rechts over je gelaat ( slechts enkele seconden)
  • 3. Eventueel blazen met haardroger – als het snel moet gaan
  • 4. Klaar!
Product #: 77676 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €48 $48 Available from: Shedeals