Exclusieve goodiebag met 5 make-up producten Shedeals Exclusieve goodiebag met 5 make-up producten

Mascara, lippenstift, foundation,... En dat is nog niet eens alles dat je terugvindt in deze goodiebag. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor elke gelegenheid en is onmisbaar tijdens de feestdagen! En dit voor slechts € 29,90 exclusief op Shedeals.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je hebt de keuze uit verschillende opties:

  • Bestel je goodiebag met 5 beautyproducten inclusief, make-up palet Adorable en betaal slechts € 29,90 i.p.v. € 135,50.
  • Bestel je goodiebag met 5 beautyproducten inclusief make-up palet Intense en betaal slechts € 29,90 i.p.v. € 135,50.
  • Bestel 2 goodiebags met zowel het Adorable en het Intense make-up palet en betaal slechts € 54,90 i.p.v. € 271.

Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

Make-up goodiebag: alles om in de spotlight te staan

Zin om eens nieuwe make-up producten uit te testen? Dan geeft Shedeals je daar de ideale gelegenheid voor zonder je portemonnee te plunderen! Test nu dankzij Shedeals deze goodiebag met 5 make-upproducten alleen of onder vriendinnen. Bovendien heb je verschillende opties om uit te kiezen, ga je voor de goodiebag met het Intense of het Adorable palet of neem ze simpelweg alle twee.

Optie 1: goodebag met make-up palet Adorable

1. Make-up palet Adorable by IDC COLOR – met een waarde van € 49,90
Een make-up palet dat al je wensen vervult? SDI-Paris heeft het! Met dit palet dat 12 verschillende tinten oogschaduw bevat, zal je er natuurlijk en toch ook sexy uitzien! 12 kleuren voor een veelheid aan kleuren! De dubbele borstel en de geïntegreerde spiegel komen zeker van pas bij het aanbrengen van deze vrolijke kleurtjes.

2. Mascara INGRID, VOLLARE of BUTTERFLY – met een waarde van € 24,90
Deze mascara heeft een lange termijn resultaat. De revolutionaire formule beschermt je wimpers en herstelt zelfs de kortste wimpers. De borstel zorgt ervoor dat hij je wimpers perfect scheidt.

3. Verrijkende foundation met hydraterende hyaluronzuur – met een waarde van € 34,90
Deze foundation geformuleerd met hyaluronzuur hydrateert de huid onmiddellijk en verbetert ook de elasticiteit. Bovendien gaat hij de strijd aan tegen veroudering cutanné. De pigmenten van deze foundation passen zich aan aan elk huidtype en verbergt eventuele onvolkomenheden. Dit product zal de poriën niet verstoppen en laat de huid voldoende ademen.

4. Lippenstift Wonder Shine (willekleurige kleur) – met een waarde van € 19,90
Zijn romige textuur tekent je mond en glimlach mooi af en dat in een leuk zomers kleurtje. De textuur bedekt en verzacht je lippen en geven ze een extreem comfortabel gevoel.

5. Kohlpotlood INGRID of VOLLARE - met een waarde van 5,90 €
Rijke kleurpigmenten, met dit potlood kan je de vorm van je ogen perfect benadrukken en dat op een heel makkelijk en nauwkeurig manier. En dat voor zowel binnen als buiten de rand van je wimpers.

Optie 2: Goodiebag met make-up palet Intense

Deze goodiebag bevat identiek dezelfde producten als de bovenstaande, met als enige verschil… het kleurenpalet. In deze goodiebag vind je het Intense palet.

Make-up palet Intense by IDC COLOR – met een waarde van € 49,90
Geen fan van felle kleurtjes op je gezicht dan is dit Intens make-up palet echt iets voor jou. Je kan er perfect verschillende nude tinten mee combineren, maar net zo goed voor een verfijnde rokerige combinatie gaan. Je hebt 12 verschillende tinten oogschaduw tot je beschikking en dat in 4 texturen: mate, iriserend, satijn en parelmoer. De oogschaduwen zijn zeer gepigmenteerd en licht.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen de goodiebag met het Adorable of het Intense make-up palet? Geen paniek, neem ze dan gewoon alle twee.

Product #: 77635 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €135.5 $135.5 Available from: Shedeals