Ticket voor stockverkoop van grote merken in Mechelen aan -50% Shedeals Ticket voor stockverkoop van grote merken in Mechelen aan -50%

Op 8, 9 en 10 december doe je voor de tweede keer de beste deals op Grand Depot Outlet, dé stockverkoop van grote merken aan lage prijzen. Voor deze editie moet je in de Nekkerhal van Mechelen zijn. Met 8000 m² aan toffe merken aan tot wel 75% korting. Slimme shoppers kunnen hun slag slaan in een ruim aanbod fashion, sport en home & garden.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Ga op 8, 9 of 10 december naar de stockverkoop van grote merken in de Nekkerhal in Mechelen en betaal slechts € 2,5 i.p.v. € 5 voor 1 ticket. 

Meer info over Grand Depot Outlet: 

Voor het thema Fashion werkt Grand Depot Outlet samen met Hunkemöller en FNG met CKS Women & Kids, Fred & Ginger, Ginger, Veja, Lee Jeans, Baker Bridge, Essentiel Men en meer.

Sportfanaten kiezen uit een ruim aanbod sportkledij- en schoenen van o.a. Nike, Asics, Adidas bij Go Sport (incl. assortiment wintersport en voetbal).

Bij het thema Home & Garden vind je Tupperware, Meubili (tuinsets), Salt & Pepper (woonaccessoires) en Yong (modern servies). 

Hoe ga je te werk? 

  • 1. Klik op de 'Koop nu'-knop en je komt automatisch op de pagina van Grand Depot Outlet terecht. 
  • 2. Klik daar op 'verder' en kies dan het aantal tickets en de dag van jouw keuze. 
  • 3. De korting wordt bij het vakje tabblad 'betaling' automatisch verrekend. 

Praktische info:

  • Waar?

Nekkerhal: Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen

  • Wanneer?

Vrijdag 8 december 2017 van 14u tot 20u
Zaterdag 9 december 2017 van 10u tot 18u
Zondag 10 december 2017 van 10u tot 18u

Product #: 77431 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €5 $5 Available from: Shedeals