Met 2 een dag wellnessen + duo behandeling van 60 min. bij Wu Wei Shedeals Met 2 een dag wellnessen + duo behandeling van 60 min. bij Wu Wei

Kom bij Wu Wei een dagje ongelimiteerd genieten van onze publieke badpakkenwellness met de 3 sauna’s, binnen- en buitenzwembad, originele Marokaanse hamam, en verschillende leuke rustruimtes en haardvuren. Als extra krijg je op een door jou beslist moment van een duo behandeling van 60 minuten! Samen met een vriendin, mama of partner genieten van een zuiverende peeling, een winterpakking, een hoofd-nek massage, én een weldoende massage van de boven- en de onderrug. Wij dromen alvast weg!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 139 i.p.v. € 198 voor een dagje ongelimiteerde toegang tot de badpakkenwellness + een duo behandeling van 60 minuten met een peeling + pakking + nek & hoofdmassage + rugmassage van 25 minuten. De peeling + pakking wordt met specifieke winterproducten gegeven en dat voor 2 personen.

Praktisch info:

  • Dit aanbod is geldig voor 2 personen. Je dient dus met 2 te zijn om ervan te genieten. 
  • Dit aanbod is geldig van 16/10/2017 t.e.m. 16/01/2018.
  • Reservatie verplicht via e-mail op info@wuwei.be met vermelding van je Shedealscode (vind je terug op je Shedealsvoucher)
  • Ter plaatse geef je je afgedrukte Shedealsvoucher af om van dit aanbod te kunnen genieten.
Product #: 77425 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €198 $198 Available from: Shedeals