Famiflora, de perfecte plek voor al je kerstdecoratie en cadeaus Shedeals Famiflora, de perfecte plek voor al je kerstdecoratie en cadeaus

Famiflora in Moeskroen is met meer dan 25000m² winkelplezier het grootste tuin- en decoratiecenter van België! Je vindt er de grootste keuze aan bloemen en planten en de mooiste decoratie voor uw huis en tuin: alles in de beste kwaliteit, maar aan zeer lage prijzen. Naast de tuin- en decoratieafdeling is er ook een uitgebreide dierenafdeling. Koop je cadeaubon t.w.v. € 50 via Shedeals en betaal er slechts € 25 voor!

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Betaal slechts € 25 voor een cadeaubon t.w.v. € 50 te gebruiken bij Famiflora in Moeskroen. Geldig op alle artikelen uit de tuin-, decoratie- en dierenafdeling. Waarde niet omwisselbaar in speciën. Voorwaarden in de winkel.

Meer info over Famiflora: 

Famiflora biedt momenteel een grootse Kerstshow met meer dan 2000m² keuze aan kerstartikelen. De prachtige themapresentaties in verschillende kleuren zijn de ideale inspiratiebron om een gezellige kerstsfeer te creëren in elk type interieur. Je vindt er ook tal van ideeën voor mooie feesttafels en cadeau-ideeën voor het eindejaar: boeketten, bloemstukken, interieurdecoratie, koken en tafelen, kaarsen,…. 

Famiflora is veel meer dan een tuin- en decoratiecentrum. Dat ontdek je al heel snel bij het binnenkomen in de grote entreehall waar je ook een bakkerij, een versmarkt, een chocolatier, een tabakszaak en een lederwarenzaak aantreft.

In het restaurant ‘Le Bistro’ kan je genieten van een dagschotel of à la carte, of gewoonweg van een zoete lekkernij met koffie.

Famiflora biedt alle ingrediënten voor een gezellig dagje shoppen voor gans de familie en is goed bereikbaar, op een boogscheut van de autosnelweg E403 Kortrijk/Doornik (afrit 2 N511 Estaimpuis).

Hoe ga je te werk? 

  • 1. klik op 'Koop nu' en koop je aankoopbon t.w.v. € 50 voor slechts € 25. 
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsmail van Shedeals in je mailbox. 
  • 3. Je vindt je  Shedealsvoucher terug in je Shedealsaccount na aankoop van de deal. LET OP: dit is NIET de aankoopbon van Famiflora. Je ontvangt jouw Famiflora aankoopbon per post op je thuisadres (adres dat je ingaf bij je Shedealsaccount*).
  • 4. Na afloop van de aanbieding ontvang je je Famiflora aankoopbon per post bij je thuis.
  • 5. Je neemt die aankoopbon mee naar Famiflora om van de korting te genieten.  

*Let op dat het adres dat je ingaf bij het aanmaken van je Shedealsaccount geen fouten bevat/ up-to-date is.

Praktische info: 

  • Adres: Jules Vantieghemstraat 14, 7711 Moeskroen
  • Makkelijk bereikbaar via: autosnelweg E403 Kortrijk/Doornik (afrit 2 N511 Estaimpuis)
  • Meer info op: www.famiflora.be 
  • Famiflora is 7 dagen op 7 open vanaf 9u. tot 19u. (van vrijdag t.e.m. zondag tot 19u30)
Product #: 77352 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €50 $50 Available from: Shedeals