Geniet van extra kortingen op je zomervakantie bij Pierre & Vacances tijdens de Early Days Shedeals Geniet van extra kortingen op je zomervakantie bij Pierre & Vacances tijdens de Early Days

De koude temperaturen en de donkere dagen doen je al verlangen naar de zomer? Droom je ervan om te relaxen aan zee, te zonnebaden? Pierre & Vacances biedt je zoals elk jaar een ruime keuze aan bestemmingen voor je zomervakantie, of je nu naar zee wil of naar de bergen. Boek je verblijf vóór 31 januari 2018 en geniet zo van geweldige kortingen die je niet mag missen. Wacht niet te lang!

DE SHEDEALSAANBIEDING: 

Reserveer je zomervakantie via Pierre & Vacances voor 31 januari 2018 en geniet dankzij de Early Days van kortingen tot wel 35%

Het is nooit te vroeg om te genieten van de beste prijs!

  • Lang verblijf tot -35%
  • Alle bestemmingen inbegrepen
  • Inclusief aankomsten tijdens de schoolvakanties
  • De beste locaties met "zeezicht"
  • Betaal in twee termijnen zonder extra kosten
  • NIEUW : flexibele verblijfsduur: verblijf vanaf 2 nachten

Hoe ga je te werk? 

Door te klikken op ‘Nu kopen’ word je doorverwezen naar de Pierre & Vacances website waar je je verblijf kan boeken. Reservering en betaling worden gedaan op de site van Pierre & Vacances. Je ontvangt een bevestiging van Pierre & Vacances. Je ontvangt geen bevestiging van Shedeals als de reservering gemaakt wordt op de partnersite.

Aanbieding geldig voor een reservering gemaakt vóór 31 januari 2018 op een selectie van residenties en appartementen en aankomstdata voor verblijven met aankomst tussen 12 mei 2018 en 11 november 2018.

Product #: 77128 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals