Verblijf met zijn twee, 2 dagen in de Ardennen + 4-gangen wilddiner´ Shedeals Verblijf met zijn twee, 2 dagen in de Ardennen + 4-gangen wilddiner´

Je overnacht in het 3-sterren Hôtel La Sapinière dat dichtbij het charmante dorpje Lafôret ligt. Dit rustieke dorpje heeft een kerkpleintje omgeven door oude boerderijen. Het hotel is gevestigd in een oud landhuis en de kamers bieden alle comfort voor een uitstekend verblijf. De Ardennen zijn perfect voor het maken van lange wandelingen, en ‘s avonds geniet je van een heerlijk 4-gangendiner met regionale producten. Meer heb je niet nodig om tot rust te komen.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Voor slechts € 154 i.p.v. € 290 boek je al een arrangement voor 2 personen bij Hôtel La Sapinière in De Ardennen inclusief:

  • 2 overnachting in een standaard tweepersoonskamer
  • 2x continental ontbijt (buffet)
  • 4-gangen Wilddiner (dag 1 en dag 2)

Hôtel La Sapinière***

In een landhuis kenmerkend voor de Ardennen vindt je het Hôtel La Sapinière. Het wordt omgeven door het weelderige landschap van La Sapinière Laforêt.

De kamers van La Sapinière beschikken over een eenvoudige inrichting en heldere kleuren. Gasten kunnen genieten van gratis WiFi in de lobby en de bar.

Wil je liever de gezonde buitenlucht opsnuiven? Dan is het gebied rond La Sapinière ideaal om te wandelen en fietsen. Je kan ook één van de vele watersportactiviteiten doen rond de rivier de Semois, 4 km van het hotel.

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Koop nu” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Opgelet: De gereserveerde kamers zijn beperkt dus wacht niet om je verblijf te boeken. Je hebt tot 19 november 2017 om je keuze te maken voor een verblijf vanaf 13 november tot en met 01 augustus 2018 (m.u.v. januari 2018). Prijzen zijn voor 2 personen in een tweepersoonskamer.

Product #: 77127 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €290 $290 Available from: Shedeals