Niet te missen: de bungalow race bij Center Parcs vanaf € 12 p.p.p.n Shedeals Niet te missen: de bungalow race bij Center Parcs vanaf € 12 p.p.p.n

Nood aan ontspanning of simpelweg zin om tijd door te brengen met je gezin? Wil je een onvergetelijk verblijf met vrienden beleven? De aanbiedingen van de Center Parcs 'Bungalow Race’ zijn dan echt iets voor jou! Boek vanaf € 12 per persoon per nacht al een bungalow in je favoriete park. Haast je, want het aantal bungalows is beperkt!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Bungalow Race op de Center Parcs-website. Maak je keuze uit het aanbod cottages en maak je op voor een onvergetelijk verblijf in Center Parcs. Je betaalt op de website van Center Parcs, nadien ontvang je van hen een bevestiging via mail.

Geniet van een zorgeloze vakantie bij Center Parcs aan een mini prijsje

Wil je graag even weg van de drukte en alledaagse stress? Dan komt deze Bungalow Race van Center Parcs als geroepen! Het principe is even simpel als geniaal, elke dag is er een beperkt aantal bungalows beschikbaar aan super lage prijzen, zelfs in de Kerst- of Paasvakantie en dit al vanaf € 12 per persoon per nacht! Super snel zijn is dus de boodschap! De Bungalow Race loopt tot en met donderdag 16 november 2017. Ready, set, go go go!

Product #: 77125 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals