Maar liefst € 100 korting op een B-bob zitzak in kleur naar keuze Shedeals Maar liefst € 100 korting op een B-bob zitzak in kleur naar keuze

Een stoel of een zetel zijn zo passé. Wil je een originele en kleurrijke manier om comfortabel te zitten? Neem dan een zitzak. Je kiest de B-bob zitzak in een kleur naar keuze (oranje, zwart, beige, zwart/ limoen of taupe) en je zet hem neer waar je wil. In de woonkamer, op de slaapkamer van de kids, in de mancave, … er is altijd een plaatsje voor deze zitzak.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je B-bob zitzak in je favoriete kleur: oranje, zwart, beige, zwart/ limoen of taupe en betaal slechts € 39,95 i.p.v. € 139,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over de B-bob zitzak:

De zitzakken zijn gevuld met vlamvertragende EPS 'beans'. Ze absorberen de warmte van het lichaam en voelen hierdoor comfortabel aan. De beans in elke zitzak zijn van de beste kwaliteit: betere zijn er niet! Doordat ze zo sterk zijn, blijft de zitzak lang in model. Je schudt hem af en toe even op en rolt hem terug in zijn oorspronkelijke vorm, dat is al voldoende om de zitzak na verloop van tijd weer in mooi in model te brengen.

Specificaties:

  • Materiaal: Polyester
  • Gevuld met: vlamvertragende EPS 'beans'
  • Afmetingen: 100 x 140 cm
  • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: oranje, zwart, beige, zwart/ limoen of taupe
Product #: 77098 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €139.95 $139.95 Available from: Shedeals