Kom helemaal tot rust in de Hawaï, Mexico of Jungle ruimte van Le Mirage Shedeals Kom helemaal tot rust in de Hawaï, Mexico of Jungle ruimte van Le Mirage

Af en toe eens helemaal ontspannen. Iedereen heeft er nood aan. Gelukkig kan je in de Jungle, Hawaï of Mexico ruimte van privésauna Le Mirage helemaal tot rust komen. Koop daarom snel je Shedealsvoucher met een mooie korting en ontspan je volledig.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 3 ruimtes:

  • Koop je Shedealsvoucher en geniet met z’n twee 2,5 uur in de Jungle ruimte (zonder zwembad) met droge sauna en jacuzzi en betaal slechts € 69 i.p.v. € 87.
  • Koop je Shedealsvoucher en geniet met z’n twee 2 uur in de Hawaï ruimte (zonder zwembad) met infraroodsauna en jacuzzi en betaal slechts € 50 i.p.v. € 64.
  • Koop je Shedealsvoucher en geniet met z’n twee 3 uur in de Mexico ruimte (met zwembad) met droge sauna, turks stoombad en jacuzzi en betaal slechts € 93 i.p.v. € 117.

*Let op: verplicht reserveren via telefoon of e-mail met vermelding van Shedeals.

Meer info:

Themasauna, jungle:

Een sauna ontspant, kalmeert, reinigt, vergemakkelijkt de ademhaling stimuleert het gevoel van welzijn en is een zegen voor de huid. Regelmatig saunagebruik bouwt tevens een weerstand tegen een griepepidemie op.

Themasauna, Hawaï:

Deze ruimte beschikt over een infraroodsauna. Infrarood werkt verzachtend en ontspannend bij spier en gewrichtspijnen. Het heeft een positief effect op huidaandoeningen zoals acne, psoriasis, en eczeem. Door het minder benauwend gevoel dan bij een droge sauna is deze aangeraden voor oudere of mensen met hartritmestoornissen en carapatiënten.

Themasauna, Mexico:

De Mexico ruimte heeft o.a. een stoombad. Een stoombad zuivert en reinigt je huid tot diep in de poriën er ontstaat een betere doorbloeding en je lichaam krijgt meer zuurstof. Stomen hebben een vocht inbrengende werking, maakt de huid soepel en houd veroudering en cellulitis tegen.

Praktische info:

  • Jungle ruimte: van 14.00u tot 16.30u of 17.00u tot 19.30u.
  • Hawaï ruimte: van 13.00u tot 15.00u of 15.30u tot 17.30u of 18.00u tot 20.00u.
  • Mexico ruimte: van 13.30u tot 16.30u of 17.00u tot 20.00u.
Product #: 77091 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €64 $64 Available from: Shedeals