Leg je mooiste momenten vast op foto Shedeals Leg je mooiste momenten vast op foto

Op zoek naar een origineel cadeau om aan je liefje, een vriend of een familielid te geven? Waarom dan geen professionele fotoshoot? Breng een onvergetelijk moment door in Fotographics-VP Studio. Met vrienden, als koppel, alleen of met je gezin, is een fotosessie een ervaring die je absoluut één keer in je leven gedaan moet hebben! En dankzij Shedeals geniet je van 1 uur lang van zo’n shoot met een exclusieve korting van € 99. Wacht niet te lang!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 3 opties:

  • Koop je Shedealsvoucher en geniet van een standaard fotoshoot van 1 uur bij fotografics-vp in Mopertingen inclusief 1 geretoucheerde digitale foto en betaal slechts € 19,99 i.p.v. € 119.
  • Koop je Shedealsvoucher en geniet van een zwangerschapsfotoshoot van 1 uur bij fotografics-vp in Mopertingen inclusief 1 geretoucheerde digitale foto en betaal slechts € 19,99 i.p.v. € 119.
  • Koop je Shedealsvoucher en geniet van een Kerstfotoshoot van 1 uur bij fotografics-vp in Mopertingen inclusief 1 geretoucheerde digitale foto en betaal slechts € 19,99 i.p.v. € 119.

*Let op: reservatie via telefoon 0484 786 722 of via mail: anneke-vp@hotmail.com met vermelding van Shedeals, de fotoshoot van jouw keuze (standaard, zwangerschap of Kerst), de datum dat je wenst te komen en met hoeveel personen is verplicht.

Meer info:

Standaardfotoshoot:

Met deze Shedeals-aanbieding geniet je van een fotosessie van een uur in de mini-studio van Fotographics-VP. Kom alleen, met z'n tweeën of als gezin (maximaal 5 personen) om gefotografeerd te worden door twee getalenteerde en professionele fotografen. Tijdens je fotosessie zal de fotograaf er alles doen om je op je gemak te stellen en je te adviseren bij de poses. Je kan verschillende outfits meenemen en uitproberen. Na de opname kan je de foto's bekijken en krijg je de gelegenheid om extra foto's te kopen voor € 5 per stuk.

Zwangerschapsfotoshoot:

De zwangerschap en bevalling is een heel intense en emotionele periode in het leven van iedere vrouw/ toekomstige ouder. Wij brengen dit dan ook graag op een serene en intieme manier in beeld. Na de bevalling zijn je zwangerschapsfoto’s de enige tastbare herinneringen aan je bolle buik. Je kan ook samen met je partner, kinderen, huisdier, …dit bijzonder moment vastleggen. Dit kan met leuke accessoires zoals een fopspeen, schoentjes, een knuffel, badeendjes, een lint, …

Kerstfotoshoot:

Wil je een leuke familiefoto voor Kerstmis naar je familie en vrienden sturen? Geniet dan een speciale kerstfotoshoot!

Praktische info:

Hoe ga je te werk?

  • 1. Koop je Shedealsvoucher voor een fotoshoot(s) naar keuze (standaard, zwangerschap of Kerst)
  • 2. Reserveer je shoot telefonisch via: 0484 786 722 of via mail: anneke-vp@hotmail.com met vermelding van Shedeals, de fotoshoot van jouw keuze (standaard, zwangerschap of Kerst), de datum dat je wenst te komen en met hoeveel personen.
  • 3. De personen van fotografics zullen je contacteren en verder afspreken

*Let op: je kan je fototshoot t.e.m. 10/02/2018 boeken m.u.v. de kerstshoot die valt maar te boeken tot  8 januari 2018

Product #: 77078 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €119 $119 Available from: Shedeals