Geniet van € 10 korting bij ICI PARIS XL als je voor minstens € 95 koopt Shedeals Geniet van € 10 korting bij ICI PARIS XL als je voor minstens € 95 koopt

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe make-up, geurtjes en kleurtjes. Stem jouw make-up en parfum helemaal af op de winter en geniet nu van € 10 korting vanaf een aankoop van € 95 bij ICI PARIS XL! Ideaal dus om de nieuwste trendkleuren en geuren te ontdekken.

Wat houdt deze aanbieding in?

Download nu de GRATIS waardebon en profiteer van € 10 korting bij ICI PARIS XL bij aankoop van € 95. Geldig in online en in de winkels.

Shop je najaarslook met € 10 korting ICI PARIS XL

Een nieuw seizoen staat gelijk aan een nieuw parfum en aangepaste make-up! Ontdek nu de nieuwe eyeliner pen van Yves Saint Laurent, versterk je blik met slechts één streep en krijg meteen een vol resultaat. Dringend nood aan een verfrissend masker? Dan is het nieuwe gelmasker van Clinique echt iets voor jou. Dit masker 'bubbelt' op je huid voor een diepgaande reiniging. Of verras je liever je man/broer/vader... met de nieuwe tijdloze en elegante geur van Givenchy, Gentleman? Wat je ook nodig hebt bij ICI PARIS XL vind je gegarandeerd je gading voor het najaar van 2017.

Hoe werkt het?

Je hebt 2 mogelijkheden om van de korting te genieten:

  • Online: Surf naar de ICI PARIS XL website, voeg je bestelling toe aan je winkelmandje (minimum € 95) en geef de kortingscode in die je op je Shedealsvoucher terugvindt.
  • In een ICI PARIS XL winkel: Print de voucher uit en ga langs bij een ICI PARIS XL parfumerie in jouw buurt. Daar zal de barcode gescand worden die je op je Shedealsvoucher terugvindt.
Product #: 77007 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals