Jouw naam en een persoonlijke boodschap op je favoriet Dikkie Dik boek Shedeals Jouw naam en een persoonlijke boodschap op je favoriet Dikkie Dik boek

Maken de verhalen van Dikke Dik je kleuter altijd blij? Heb je nog geen idee wat Sinterklaas dit jaar moet brengen of ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor onder de kerstboom? Dan is deze Shedealsaanbieding precies wat je zoekt. Je kiest uit 3 dikke dik verhalen ‘Welterusten Dikke Dik’, ‘Waar is Dikkie Dik?’ en ‘Dikkie Dik is jarig’ jouw favoriet en je personaliseert het boek met een naam en een persoonlijke boodschap. O ja, je hebt ook de keuze uit een soft- of hardcover of een hardcover met mini Dikkie Dik knuffel.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je hebt de keuze uit 3 opties:

  • Kies uit de 3 Dikkie Dik verhalen ‘Welterusten Dikke Dik’, ‘Waar is Dikkie Dik?’ en ‘Dikkie Dik is jarig’ jouw favoriet en personaliseer hem met je naam en een persoonlijke boodschap op een boek met een softcover en betaal slechts € 12,99 i.p.v. € 17,95.
  • Kies uit de 3 Dikke Dik verhalen ‘Welterusten Dikke Dik’, ‘Waar is Dikkie Dik?’ en ‘Dikkie Dik is jarig’ jouw favoriet en personaliseer hem met je naam en een persoonlijke boodschap op een boek met een hardcover en betaal slechts € 14,99 i.p.v. € 20,95.
  • Kies uit de 3 Dikkie Dik verhalen ‘Welterusten Dikke Dik’, ‘Waar is Dikkie Dik?’ en ‘Dikkie Dik is jarig’ jouw favoriet en personaliseer hem met je naam en een persoonlijke boodschap op een boek met een hardcover + een mini Dikkie Dik knuffel en betaal slechts € 20,99 i.p.v. € 29,50.

*Let op: je betaalt op de website van de partner wel nog de verzendkosten.

Meer info over de Dikke Dik verhalen:

Welterusten Dikkie Dik

‘Dikkie Dik is moe, maar telkens als hij zich wil oprollen in zijn mandje, hoort of ziet hij wat. En nieuwsgierig als hij is, wil hij natuurlijk wel weten wat er aan de hand is. Maar zo komt Dikkie Dik natuurlijk nooit in slaap! Pas als alle raadsels zijn opgelost, kunnen Dikkie Dik en de kinderen die dit verhaal lezen hun ogen dicht doen. Welterusten, Dikkie Dik!’

Laat jouw kind Dikkie Dik helpen om de raadsels op te lossen. In dit interactieve verhaal wordt de opgegeven naam van jouw (klein)kind op een speelse manier verwerkt.

Waar is Dikkie Dik

‘Dikkie Dik speelt verstoppertje met zijn vriendjes, maar hij heeft zich zo goed verstopt dat niemand hem kan vinden. Help jij de vriendjes zoeken om Dikkie Dik terug te vinden?’

Jij speelt de hoofdrol in dit boekje van Dikkie Dik. In dit interactieve verhaal wordt de opgegeven naam van jouw (klein)kind op een speelse manier verwerkt. Zeker weten dat je (klein)kind zal genieten van dit persoonlijke boekje!

Dikkie Dik is jarig

‘Het is nacht. Dikkie Dik kan niet slapen, want morgen is hij jarig. Wat spannend! Als het ochtend is, valt Dikkie Dik eindelijk in slaap. Hallo Dikkie Dik! Wakker worden! We komen voor je verjaardag! Alle vriendjes van Dikkie Dik komen op het feest. Er zijn cadeautjes, ze eten taart en doen spelletjes. Wat een fijn feest!’

In dit interactieve verhaal wordt de opgegeven naam van jouw (klein)kind op een speelse manier verwerkt. Vier feest met Dikkie Dik omdat hij jarig is! Jouw kind wordt in dit boek één van de vriendjes die op het feestje van Dikkie Dik komen.

Specificaties:

  • Afmeting boek: 21 x 21 cm
  • Pagina’s: 22
  • Afmetingen mini knuffel: 14 cm

Hoe ga je te werk?

1. Koop je Shedealsvoucher aan
2. Surf naar https://www.personalgifts.nl/sd-dikkie-dik en kies daar het boek dat je wil personaliseren.
3. Personaliseer je boek met een naam en tekstboodschap
4. Geef bij het afrekenen in het vakje ‘kortingscode’ de code terug die op je Shedealsvoucher staat, die begint met SDDD. De korting wordt automatisch verrekend.
5. Geniet van je gepersonaliseerd boek!

© Gottmer & Jet Boeke

Product #: 76984 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €17.95 $17.95 Available from: Shedeals