Duoticket Winter Moments with Flowers in Brugge + gratis cadeautje Shedeals Duoticket Winter Moments with Flowers in Brugge + gratis cadeautje

It’s the most wonderful time of the year! Wil je ook dit jaar weer origineel uit de hoek komen met de feestdagen? Dan moet je beslist naar de gezellige beurs “Winter Moments with flowers” in Brugge. Via Shedeals koop je nu een duoticket met een mooie korting en je krijgt er nog een leuk cadeautje bij ook!

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt € 17,99 i.p.v. € 40 voor twee toegangstickets tot de winterhappening “Winter Moments” in Brugge. Dat wil dus zeggen twee voor de prijs van één! Bovendien krijg je er als Shedealsklant nog een gratis cadeautje bovenop als vroeg kerstgeschenkje.

“Winter Moments” gaat door in Site Oud Sint-Jan vrijdag 24 nov. t/m dinsdag 28 november 2017. Je ruilt je Shedealsvoucher ter plaatse in.

Winter Moments with flowers in Brugge:

“Winter Moments” is een jaarlijks event dat plaatsvindt in de Site Oud Sint Jan in Brugge. De combinatie van deze locatie, de prachtige bloemendecoraties en de heerlijke kerstsfeer, maken van deze winteruitstap een onvergetelijk moment.

Maar je mag er zeker van zijn dat er klinkende namen als Sebastien Dossin, Ria Becker, Inna Petrenko & Elena Dikalova, Max Hurtaud, Sofie De Boeck samen met nog vele andere floristen de inkleding van de mooie ruimtes voor zich zullen nemen. Daarnaast zal je heel wat inspiratie kunnen opdoen voor de eindejaarsfeesten, tips voor het verpakken van cadeautjes en intussen mis ook zeker de vele workshops en modeshows niet tijdens het weekend van 24 t/m 28 november. De nocturne vindt plaats op 24 november tot 20u.

Het volledige programma en extra info vind je hier

Product #: 76943 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40 $40 Available from: Shedeals