Twee glinsterende kartonboekjes van Clavis speciaal voor je peuter Shedeals Twee glinsterende kartonboekjes van Clavis speciaal voor je peuter

Heb je een nieuwsgierige peuter rondlopen? Geef hem/ haar dan deze 2 glinsterende kartonboekjes ‘Wat is het mooi in het donker’ en ‘Wat is de sneeuw mooi’. Niet alleen het verhaal is super leuk en origineel geschreven, maar ook het boekje zelf is een echt hebbeding. In het ene is er een katje dat je kan voelen in het andere een konijntje. Veel plezier.

DE SHEDEALSAANBIEDING:

Bestel je 2 glinsterende kartonboekjes ‘Wat is het mooi in het donker’ en ‘Wat is de sneeuw mooi’ van Clavis en betaal slechts € 14,90 i.p.v. € 33,90.

Gratis bi je thuis bezorgd.

Meer info over de 2 glinsterende kartonboekjes:

In dit sprankelend boekenpakketje vind je deze 2 boekjes terug:

‘Wat is de sneeuw mooi’

Een lief konijntje neemt je mee naar een winters bos. Je ontdekt wie er allemaal in de sneeuw wonen. Je ontmoet één groot rendier, twee speelse beertjes en zo verder, tot wel duizend sneeuwvlokjes!

‘Wat is het mooi in het donker’

Een lief katje neemt je mee op reis door de nacht. Je ontdekt wat er in het donker gebeurt en wie er allemaal wakker of onderweg is. Verder tel je één maan, twee ogen en zo verder tot wel duizend glinsterende sterren! Geniet van deze bijzondere tocht door het donker.

Product #: 76906 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €33.9 $33.9 Available from: Shedeals